Влад Яма розповів про штрафи і гонорар на шоу “Танці з зірками” — позбавлений немаленької суми грошей

Влад Яма поділився цікавими деталями про штрафи на популярному шоу "Танці з зірками".

Українській хореограф Влад Яма є незмінним зірковим суддею популярного на всю країну телешоу “Танці з зірками”. 29 листопада відбувався грандіозний фінал шоу.

Окрім незабутніх емоцій на шоу діяли й суворі правила для учасників робочого процесу. Цікавими деталями роботи з телешоу вирішив поділитись Влад Яма. Про це він розповів в інтерв’ю незмінній телеведучій “Світського життя” Катерині Осадчій. Від зазначив, що штрафи за певні порушення можуть значно вдарити по кишені. Наприклад, за спізнення на прямий ефір можна лишитись немаленької суми від заробітку, а саме — половину гонорару за сезон. При цьому хореограф додав, що ніколи не спізнювався, тому таких проблем не мав і за свій гонорар спокійний.

Катерина Осадча нагадала, що цей сезон для Влада не пройшов безслідно — хореограф отримав травму під час танцю з Олією Саніною і Дмитром Жуком. Влад зазначив, що перелому немає, але є досить серйозний розрив, тому довелось робити операцію. В результаті зірковий суддя має ходити місяць в гіпсі і ще два тижні, щоб відновити роботу пальця.

При цьому Влад додав, що в наступному сезоні не впевнений, чи вийде на паркет. Хореограф пожартував, що сидіти спокійніше.

Влад навіть пожартував, що оскільки пошкоджена права рука, то він пише як естонський лікар — дуже криво і дуже повільно.

Нагадаємо, що нещодавно Влад перебував у відпусті разом зі своєю сім’єю в Дубаї. На своїй сторінці у соціальній мережі хореограф публікував багато яскравих і неймовірних фото. До того ж розповідав, як проходить відпустка та яких нових навиків родина здобула, відпочиваючи. Наприклад, родина освоїла катання на падлборді.

Влад Яма опублікував світлину у своїй соціальній мережі
Влад Яма опублікував світлину у своїй соціальній мережі
Влад Яма опублікував світлину у своїй соціальній мережі
Влад Яма опублікував світлину з дружиною у своїй соціальній мережі

Схожі статті