15-річна донька Олі Полякової визначилася з професією: хоче бути як зіркова мама

Слідами зіркової мами.

Оля Полякова – співачка і мама двох дівчаток, Маші та Аліси.

І якщо старша донька вже знає чим хоче займатися у житті, то молодша поки що не дуже про це думає.

Старша донька королеви ночі Олі Полякової Маша остаточно визначилася з напрямком діяльності ще кілька років тому і плани поки не змінює.

Крім того, Маша Полякова вже може похвалитися успішними кроками у шоу-бізнесі. І має всі шанси на успіх.

Старша донька Олі Полякової Маша
Старша донька Олі Полякової Маша

Маша Полякова самостійно створила у школі рок-гурт. І вже встигла випробувати себе у кіноіндустрії. Дівчина знялася у молодіжному серіалі, який транслюють на ютубі, “СЕКС ІНСТА І ЗНО”.

Донька зіркової мами зізналася, що вже встигла зіткнутися з хейтом через свою діяльність. Але дівчина зауважує, що не звертає на це уваги і хоче продовжувати розвиватися у одній з цих сфер. Це дає можливість припустити, що дівчина досягне успіху у вибраному напрямку, адже вже встигла засвоїти один з найважливіших уроків виживання у шоу-бізнесі.

При цьому зіркова мама активно підтримує творчі захоплення доньки і допомагає їй розвиватися у цьому напрямку.

Маша Полякова зізналася, що хоче поїхати на навчання до Америки. Її мрією є музичний коледж Берклі, що у Бостоні. Там дівчина планує вивчати вокал. Як зауважує Маша Полякова її більше приваблює саме поп, а не оперний вокал.

Про те, що дівчина хоче стати акторкою і пов’язати життя з шоу-бізнесом старша донька Олі Полякової говорила вже давно.

Маша Полякова займалася також у модельному таборі Алли Костромічової і їздила до спортивного табору в америці. Тобто робила все для того, щоб досягти успіхів у шоу-бізнесі.

При цьому дівчина не забуває про особисте життя і навчання у школі. тож графіку майбутньої зірки розписаний ледь чи не по хвилинах. При цьому у дівчини існує сувора заборона про користування телефоном у нічний час. Через що дівчина часто свариться зі своєю зірковою мамою і зауважує, що не ображається на неї за те, що частина їхнього життя потрапляє у мережу.

Також Маша розповіла, що окрім вокалу і занять у школі вона займається музикою і танцями на пілоні. Від такого насиченого графіку дівчина втомлюється і не встигає нічого робити.

Що ж, сподіватимемося, що Маша Полякова реалізується у вибраній сфері і згодом ми почуємо про неї як про самодостатню акторку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.