Слава Камінська провела чудовий день з колишнім Едгаром: “Іноді, щоб зберегти родину, краще бути нарізно”

Радісна подія, яка знову об'єднала родину.

Днями солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська поділилася з прихильниками радісною новиною. У її старшої доньки Лаури був день народження, який родина відсвяткувала у повному складі.

На святі був також і батько дівчинки та колишній чоловік співачки пластичний хірург Едгар Камінський. З ним у співачки склалися дружні відносини. На літніх знімках видно, що родина разом відпочиває і приділяє однакову увагу дітям.

При цьому у кожного з екс-подружжя є особисте життя. І якщо Едгар Камінський любить афішувати його, то колишня дружина пластичного хірурга слава воліє тримати особисте життя за сімома замками.

Екс-подружжя привітало доньку подарунками, повітряними кульками і тортом. При цьому вони обоє поділилися світлинами зі свята. Під ними Слава Камінська подякувала колишньому чоловікові за найкращий подарунок у житті – донечку.

Прихильники співачки привітали її з такою подією і побажали парі та іменинниці всього найкращого.

У свою чергу, на особистій сторінці співачка зауважила, що зараз настав час, коли слід відпустити образи і стати для донечки найкращими у світі батьками. Як не дивно, але Слава Камінська спокійно говорить про нове для себе відкриття. Вона поділилася власним досвідом, що для того, аби зберегти сім’ю треба бути окремо.

Звісно, співачка не наголошує на тому, що це спрацює. але її власний досвід підказує, що їхній родині так буде краще.

Дещо раніше Слава Камінська поділилася архівними кадрами доньки і написала для дівчинки багато теплих слів. У дописі артистка зауважила, що її донечці виповнилося 5 років і за цей час вона дуже змінилася. Стала красивою. сором’язливою, допитливою і дуже схожою на співачку.

Зірка не втомлювалася зауважувати, що любить свіою доньку і колишнього чоловіка. Після цього вона вірить у те, що діти народжуються в любові.

Солістка гурту “НеАнгели” стверджує. що відпустила всі образи минулого і змінила ставлення до чоловіка та його родини.

Зазначимо, що ранше Слава Камінська тепло привітала вже колишню свекруху з днем народження. Співачка зазначила, що вона чудова жінка і дуже любить її дітей.

Схожі статті