Більше не шатенка: Регіна Тодоренко вразила кардинальною зміною іміджу

Регіна Тодоренко змінилася до невпізнаваності.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вже довгий час живе і працює в Росії, вирішила відмовитися від стабільності в образі і змінила колір волосся.

Як зауважила сама зірка, до такого кроку її підштовхнули результати голосування, яке артистка влаштувала в інста-сторіз. За результатами опитування виявилося, що прихильники вважають Регіну Тодоренко не здатною змінюватися. А свій натуральний відтінок ні на який інший не проміняє.

Схоже, зірка вирішила втерти носа всім, хто вважає її не здатною на зміни і перефарбувалася у рожевий колір. При цьому корені волосся у зірки залишилися темними, що додало цікавості кольору, який змішався зі світлими пасмами ведучої.

Після змін Регіна Тодоренко виклала кумедне відео, на якому вона в новому образі дуркує на камеру.

Тут думки прихильників розділилися і підтримали такі зміни. Вони зауважили, що й самі думають над тим, щоб змінити колір волосся на яскравіший.

Але були і такі, хто вважав, що дівчина застара для таких експериментів і у яскраві кольори фарбуються лише підлітки. проте більшість не сприйняла такий підхід і зауважила, що зараз молодими вважаються до 40 років, а рубіж у 30 не привід одягати хустку і спідницю до землі.

Раніше артистка ділилася з прихильниками образами з російського шоу “Льодовиковий період”.

Але найбільше привернув увагу шанувальників зірки останній образ, де Регіна Тодоренко брюнетка з коротким волоссям. Прихильники зазначили, що вона має звабливіший вигляд брюнеткою.

Але навіть така зміна іміджу їм припала до душі. Вони зауважили, що рожевий колір волосся Регіні Тодоренко дуже личить.

Відома телемандрівниця поділилася з прихильниками ще однією важливю подією у житті. Її сину від російського співака та актора Влада Топалова виповнилося два роки.

З цієї нагоди Регіна Тодоренко написала зворушливий допис про ті зміни, яких зазнала родина з появою малюка. Артистка зауважила, що з моменту народження у неї почалася нова захоплююча подорож до невідомої їй раніше країни.

Вона назвала сина своїм найбільшим відкриттям і зауважила, що щаслива бути мамою.

Схожі статті