Ада Роговцева, Ольга Сумська, Ірма Вітовська та інші актриси в молодості і зараз: з роками майже не змінилися

Ольга Сумська, Ада Роговцева, Ірма Вітовська з роками лише молодшають.

Аду Роговцеву, Ольгу Сумську, Ірму Вітовську та інших актрис вважали еталонами краси, але вони і зараз вражають чудовим зовнішнім виглядом і молодістю.

Складається враження, що з роками вони лише молодшають. Але і тут у них є свої секрети догляду за собою.

Так, Ольга Сумська, яка стала відомою завдяки ролі Роксолани, використовує рецепти. якими користувалися ще її мама та бабуся. Вона ніколи не лягає спати з косметикою на обличчі, яку змиває оліями. При цьому зірка старається не забувати і про маски для обличчя та контрастний душ.

Ольга Сумська в молодості
Ольга Сумська в молодості

Також акторка багато рухається, займається спортом і правильно харчується. а також відчуття молодості Ользі Сумській дарує улюблена робота, коханий чоловік поруч і заняття, якими вона займається у вільний час. Одним з таких є кулінарія і акторка часто ділиться з прихильниками рецептами улюблених страв.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Свої секрети є і у акторки театру і кіно Ірми Вітовської. Здається, вона взагалі не старіє. А все дуже просто: Ірма займається улюбленою роботою, багато знімається у кіно, грає у театрі, з яким їздить на гастролі. Акторка також використовує олії у догляді за собою, але головним її секретом все ж є гарний настрій і душевний спокій.

Ірма Вітовська з різницею у десять років
Ірма Вітовська з різницею у десять років

Найголовнішим секретом краси акторка Ада Роговцева вважає гарний настрій і вміння радіти життю. Крім того акторка старається вести активний спосіб життя. а от пластики, на думку Ади Роговцевої, не допоможуть, якщо людина не відчуватиме себе молодою і щасливою всередині.

Ада Роговцева в молодості
Ада Роговцева в молодості

Крім того, акторка зізналася, що вона не вдаватиметься до пластичних операцій через проблеми зі здоров’ям.

Ада Роговцева
Ада Роговцева

А от у Рими Зюбіної відкривається друга молодість на улюбленій роботі і поруч з сином. до речі, до вагітності і народження дитини акторка підійшла дуже відповідально. Але після народження сина вона перехотіла йти в театр, хоча перед цим саме так і планувала.

Римма Зюбіна
Римма Зюбіна

Вона вважає, що син дає їй набагато більше, ніж робота і різні процедури краси. Звісно, акторка доглядає за собою. але найбільше їй допомагає залишатися молодою гарний настрій і емоції, як відчуває поруч з сином.

Якими б різними вони не були, але є один секрет, який їх об’єднує – любов до професії та позитивне ставлення до життя.

Схожі статті