“Сьогодні особливий день”: Тіна Кароль показала, над чим працювала цілий рік — Дан Балан задоволений результатом

Тіна Кароль завжди виглядає неперевершено і бажає, щоб всі представниці прекрасного полу також мали цю можливість. Над цим працювала цілий рік і показала результат.

Українська популярна красуня Тіна Кароль побудувала успішну кар’єру співачки. Тепер хоче спробувати себе в ролі дизайнера, тому зовсім нещодавно випустила власну колекцію сумок та взуття. На своїм творінням знаменитість працювала цілий рік, а після цього у своїй соціальній мережі анонсувала невеликий відео-ролик, де показала свою роботу.

На відео видно, як Тіна Кароль піднімає кришку з тарілки де скоріше за все мала б бути страва, однак, коли гаряча пара пропадає, глядачі бачать туфлі.

У підписі до публікації співачка додала, що сьогодні особливий для неї день, адже це день виходу її першої колекції взуття і сумок, створеної спільно з українським брендом. При цьому Тіна зазначила, що працювала над колекцією цілий рік і вкладала сюди весь свій досвід і знання. Адже лише жінка знає, як болять ноги після незручних каблуків, навіть якщо вони неймовірно красиві. Знаменитість зазначила, що жодна краса не гідна страждань. Тому враховуючи всі ці моменти, вона створила взуття зі зручною колодкою, де всі пальчики лежать на підошві ідеально рівно. А головним акцентом колекції стала мікросумка ручної роботи. Її деталі власноруч розробляв ювелір.

Головний меседж, який несе колекція співачки — створити ідеальний момент прямо тут і зараз, адже щастя і любов всередині нас.

При цьому співачка зазначила, що продаж вже стартував.

Нагадаємо, що напередодні зірка влаштувала неймовірну фотосесію в чорно-білих тонах. На ній була ідеальна чорна сукня з привабливим розрізом на спині. Таке вбрання співачка доповнила аксесуаром на волоссі з довгими стразами, які немов хвилею спадають вниз. Загалом вийшло бездоганно і розкішно. Зірка немов втілила образ жінки-кішки.

Схожі статті