Вагітна Ані Лорак вже не вагітна: співачка продемонструвала тонку талію у шкіряному костюмі в обтяжку

Ані Лорак знову похизувалася розкішною фігурою.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Начаджиоглу зірка продовжує активно займатися кар’єрою і присвячує себе вихованню їхньої спільної спільної доньки.

Українській співачці Ані Лорак, яка вже довгий час живе і виступає в Росії часто приписували романи з відомими артистами російської естради і вагітність ледь чи не від кожного колеги по сцені. Але, судячи з нового фото, яким Ані Лорак поділилася у мережі, нічого цього немає.

На новому знімку зірка демонструє розкішну фігуру у шкіряному обтягуючому комбінезоні коричневого кольору. При цьому співачка прикрила половину обличчя рукою. Чорний пояс підкреслив неймовірно струнку талію виконавиці. А злегка кучеряве волосся підкреслило її ніжність. Саме така зачіска співачки найбільше подобається її прихильникам. Саме з нею Ані Лорак, на їхню думку, виглядає дуже жіночною та ніжною.

Прихильники Ані Лорак побачили графік концертів співачки і звернули увагу на те, що вигляд вона має приголомшливий.

Окрім цього фоловери артистки звернули увагу на те, як вона тримає руку і запідозрили її у сатанізмі.

При цьому вони зауважили, що подібне вони бачили і у інших світових зірок на початку пандемії.

Звісно, багатьох підписників Ані Лорак цікавить чи приїде співачка до України, але сама зірка поки на це не відповідає, а дехто з прихильників впевнений, що до України Ані Лорак не поїде.

До речі, це не вперше, коли виконавиця вирішила блиснути розкішною фігурою і підтвердити, що коли говорили про її вагітність, то був невдалий ракурс.

Звісно, не всім подобаються образи співачки і не всі прихильники вважають вдалими, проте всі звертають увагу на її струнку фігуру і привабливу зовнішність.

Найбільше прихильники звернули увагу на зачіску та образ артистки. Одним він сподобався, а іншим – ні. Проте, як з’ясувалося, далеко не всі шанувальники Ані лорак готові сприймати іншу думку, окрім захоплених вигуків щодо зовнішності співачки.

Детальніше про життя Ані Лорак дивіться у відео.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.