|
08.12.2020 22:19

Санта Дімопулос пережила смерть батька, два невдалі шлюби і присвятила себе сім’ї

Популярна співачка і переможниця проекту “Танці з зірками” Санта дімопулос вперше за довгий час розповіла про таємні сторінки своєї біографії.

Вона розповіла, що в дитинстві соромилася своєї незвичної зовнішності. хоча у всіх вона викликала лише захоплення. Всі вважали, що зірка естради чистокровна гречанка, але це правда лише наполовину. тато санти був греком саме його прізвище носить артистка.

Тато дівчини помер у неї на руках і не побачив, як донька здійснила його мрію і стала юристом, хоча сама все життя мріяла про сцену.

В дитинстві вона займалася танцями. на які її свого часу відвів батько. дівчинці було важко. але підтримка тата зробила свою справу і дівчина продовжувала займатися. Вона брала участь у змаганнях. але не так часто як їй цього хотілося. адже амбітна танцівниця часто залишалася без партнерів.

Також Санта зробила найбільшу у житті помилку, коли покинула десятимісячного сина на маму і втекла на конкурс “Фабрика зірок”. мріючи стати співачкою. Мрія дівчини здійснилася і її помітив костянтин меладзе, який взяв її у ВІА Гру на місце Надії Мейхер. Але через певний час Санта сама пішла з гурту. адже захотіла будувати сольну кар’єру.

У той час її перший шлюб з шоуменом Андрієм Джеджулою тріщав по швах і пара розлучилася. Тоді співачка залишилася одна з маленьким сином на руках. Тоді дівчині допомагала мама, яка сиділа з хлопчиком поки майбутня зірка здійснювала свою мрію.

Не став щасливим для Санти і другий шлюб з бізнесменом. Він протримався рекордно короткі сім місяців. Пара розійшлася, не зумівши навіть пояснити чому вони розлучилися.

А от третій шлюб, який для самої співачки став сюрпризом виявився щасливим. про нього мало хто знає. але співачка вважає, що це на краще. Саме її останній чоловік зумів примирити Санту Дімопулос з першим чоловіком і допоміг стати друзями Андрієві Джеджулі та його синові Деніелю.

Крім того, саме третій чоловік підтримав санту Дімопулос, коли вона вирішила йти на проект “Танці з зірками”.

Тепер Санта дімопулос розуміє. що зробила одну з найбільших помилок, покинувши сина заради сцени. Тепер, будучи мамою трьох дітей, співачка не впевнена. що хоче повертатися на сцену. Її мрія змінилася і зараз вона хоче мати велику родину і не виключає можливості знову стати мамою.