Шоумен Дядя Жора розповів про пережиту клінічну смерть і як ледь не втратив кохану дружину

Дядя Жора поділився вражаючими подробицями життя.

Шоумен Дядя Жора любить проводити вільний час за містом. Для цього у родини є всі умови. Але започаткували цю традицію Вадим Мічковський, таке справжнє ім’я артиста, з дружиною Наталею не так давно.

А найулюбленішим місцем на дачі у Дяді Жори є мангал, на якому він часто експериментує з м’ясними та рибними стравами і різними соусами та маринадами до них.

Дядя Жора з родиною
Дядя Жора з родиною

Причиною такого нововведення у родині став інсульт, який чоловік пережив у 44 роки. Тоді шоумен всіх добряче налякав відео з особистого архіву, знятого у лікарняній палаті.

Дядя Жора розповів, що маючи всі симптоми він збирався проміняти лікарню, куди його на обстеження записала дружина, на рибалку. Він зізнався, що перед діагнозом він відчував сильний головний біль та погіршення зору.

Але це не єдиний страшний діагноз, який міг забрати життя Вадима та Наталії. Кілька років тому його дружині заборонили навіть підходити до тренажерної зали через давній порок серця та проблеми зі спиною. Тоді Наталії пощастило, що вона вчасно звернулася до лікаря і перенесла десятигодинну операцію на серці.

Дядя Жора пригадав, що ще до зустрічі з дружиною він пережив клінічну смерть і отримав 13 ножових ударів. При цьому деякі з них були небезпечними. А все через те, що Вадим Мічковський заступився за товариша, який мав опинитися на його місці. Тоді він вперше і востаннє пережив небезпечну операцію без наркозу. а після неї лікарі боялися чи прийде чоловік до тями. Дядя Жора розповів. що він випав з реальності на кілька хвилин.

Зараз у подружжя підростає троє дівчаток. А самі вони ведуть здоровий спосіб життя, займаються у тренажерних залах і взагалі не їдять цукор. А якщо хочеться солодкого, то замінюють його на мед.

Наталія зізнається, що привчити Вадима до здорової їжі було дуже важко. І у моменти, коли чоловік приносив щось смачненьке, але заборонене, Наталія без жалю викидала все це у смітник.

Також кумедна історія трапилася і з весіллям Вадима та Наталії. Справа в тому, що шоумен вже запланував весілля до того, як зробив пропозицію майбутній дружині.

Сама Наталія дізналася про це випадково, коли зайшла до артиста на роботу і побачила його графіку весілля. Шоумен зізнається, що до весілля його підштовхнула Наталя.

Взагалі багато речей у зірковій родині відбувалися з ініціативи дружини артиста Наталії. Але не буває в родині і без гумору, з яким подружжя ставиться одне до одного.

Схожі статті