Дружина Григорія Решетника розповіла деталі з першої зустрічі братів: “Милішої картини складно уявити”

Дружина Григорія Решетника Христина опублікувала зворушливе фото синів і розповіла деталі з першої зустрічі братів.

Телеведуча, блогер та дружина Григорія Решетинка Христина активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram і розповідає про сімейне життя та цікаві моменти. Нещодавно Христинка опублікувала світлину з братами і розповіла про їх першу зустріч.

Христина Решетник опублікувала фото синів
Христина Решетник опублікувала спільне фото синів

У підписі до світлини вона додала, що спостерігаючи за цим явищем, складно навіть уявити милішу картину. Старший син Іван був готовий до зустрічі з немовлям. Він взяв його на руки, розцілував, а потім пішов займатись своїми справами. Іванові було важливо, щоб вся сім’я була в повному складі і боявся, щоб ніхто не поїхав назад до пологового будинку. Оскільки зустріч з немовлям для Івана не перша, він знав ці відчуття заздалегідь.

Григорій Решетник з синами
Григорій Решетник з синами

Молодшому сину Дімі зустріч далась найскладніше. Видно, що брат був щасливий, але злегка розгублений, оскільки не знав, як поводитись в новому статусі старшого брата.

При цьому Христина додала, що найважливішим для неї є показати своїм синам, що усіх любить однаково і з появою ще одного члена сім’ї нічого не змінилось.

Григорій Решетник з сім'єю
Григорій Решетник з сім’єю

День першої зустрічі матуся провела саме з Дімою. Вона приділила йому багато уваги і запитала, чи готовий він бути старшим братом. На що син відповів, що вже не маленький і в їх сім’ї є лише один малюк. І після цього Дмитрик почав обіймати і цілувати молодшого брата.

Нагадаємо, що малюка пара назвала Олександром. Він народився через декілька днів після дня народження матусі — 28 листопада 2020 року. Пара досі не показали обличчя малечі, однак Григорій зазначив, що малюк народився справжнім красенем.

Народження сина Григорія та Христини Решетника
Народження сина Григорія та Христини Решетника

Схожі статті