Анна Кошмал заворожила домашнім образом з розстібнутою сорочкою: Женька зі “Сватів” вже виросла

Анна Кошмал зачарувала природною красою поруч з ялинкою і поділилася роздумами про останні зміни у житті.

Українська акторка театру і кіно Анна Кошмал, яка стала відомою за роллю Женьки з популярного серіалу “Свати”, теж вирішила не чекати поки погода створить святковий настрій і вирішила зробити це сама.

Попри насичений графік вистав та зйомок, дівчина знайшла час надихнутися святковою атмосферою та поділитися нею з рідними та прихильниками.

Так само, як і Анна Кошмал, ялинка зачаровує ніжністю. Дерево прикрашене ніжними білими, червоними та золотистими прикрасами, які чудово виглядають на фоні зелених гілочок лісової красуні. Доповнила декор гірлянда у формі свічок.

Сама ж зірка одягнена у зручний домашній одяг, який додає затишку і підсилює відчуття свята.

Прихильники підхопили святковий настрій улюбленої акторки і теж почали налаштовуватися на свята. Особливо їх зацікавила можливість запису вистави, у якій зіграла Анна Кошмал. Адже через карантин не всі вони мали можливість бути присутніми.

Анна Кошмал також зізналася, що після народження сина вона перестала серйозно ставитися до зміни пір року. Якщо раніше з настанням холодів дівчина намагалася виходити з дому лише за крайньої необхідності. то зараз спокійно гуляє на холоді.

Акторка зазначила, що зараз особливо відчувається щастя від простих речей, на які раніше не звертали уваги. Зокрема, вона поділилася, що для того аби заспокоїтися і під час прогулянок, зірка концентрується на диханні.

З появою сина Анна Кошмал також полюбила прогулянки на холодному повітрі. В якийсь момент вона зрозуміла, що таке повітря теж може розслабляти і допомагати приймати рішення та відпочивати.

Зірка українського театру і кіно зауважила, що у сучасному світі. який швидко змінюється вона навчилася зупинятися і радіти простим речам, на які раніше не звертали увагу.

Анна Кошмал зізналася, що зима для неї розпочалася з роздумів та активної підготовки до свят, які зірка теж дуже любить. Вона намагається насолодитися святковою атмосферою скрізь і, схоже, їй це вдається.

І хоча поки що у зірки ялинки лише на гастролях, їй вже вдалося створити святковий настрій собі та прихильникам.

Детальніше про серіал “Свати” дивіться у відео.

Схожі статті