Регіна Тодоренко заради “Орел и решка” залишила люблячого чоловіка, маленького сина та льодове шоу

Популярна телеведуча та співачка Регіна Тодоренко не перестає дивувати своїх шанувальників. Залишивши льодове шоу та сім'ю, співачка взяла участь в "Орел и решка".

Регіна Тодоренко уміло поєднує зйомки у двох проектах — “Льодовиковий період” та “Орел і решка”. Провівши чергову репетицію номера в одному шоу, телеведуча поспішає в аеропорт, адже її чекають подорожі і нові незвідані місця в іншому популярному шоу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Регіна Тодоренко опублікувала фото в своїй соціальній мережі
Регіна Тодоренко опублікувала фото в своїй соціальній мережі

Як завжди я після зйомок льоду стрибаю в літак і лечу знімати “Орел і решку”, — розповідає телеведуча.

При цьому Регіна звернула увагу на стильний трикотажний костюм, який завжди бере з собою у відпустку і який дарує її комфорт і затишок. Об’ємний худі і штани особливого крою в молочному кольорі неймовірно личать телеведучій.

Нагадаємо, що нещодавно Регіна Тодоренко зважилась на кардинальну зміну іміджу, пофарбувавши волосся в яскравий рожевий колір. Попередньо співачка зробила опитування у своїй соціальній мережі, де запитала у фоловерів, чи здатна вона на зміни. Однак половина відповіли, що ні і саме тоді Регіна вирішила дещо поміняти у своєму житті.

“Я також не очікувала! Але по вчорашньому опитуванню, я зрозуміла, що занадто стабільна”, — розповіла у дописі Регіна Тодоренко.

Після цього співачка виклала відео в своєму мікроблозі в Instagram, де постала в зовсім новому вигляді і приємно здивувала прихильників. Вони із захватом коментували кардинальні зміни телеведучої.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко одружена з Владом Топаловим. Про це вони офіційно заявили у вересні 2018 року і розповіли, що чекають дитину. А вже 5 грудня того ж року у пари народився син, якого вони назвали Михайлом.

Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Схожі статті