На “Танцях з зірками” черговий скандал: глядачі просять замінити Катерину Кухар

Пристрасті навколо останнього сезону "Танців з зірками" лише починають розпалюватися.

“Танці з зірками” закінчилися, але пристрасті навколо головного танцювального шоу країни ніяк не вщухнуть.

Цього разу глядачі не задоволені результатами суперфіналу. Вони стверджують, що результати не зовсім правильні. На їхню думку, справжньою переможницею стала саме Юлія Саніна.

Дівчина прийшла в проект не вміючи танцювати і до фіналу перевершила всі сподівання. Про це говорила і сама фронтвумен гурту “Hardkiss” .

Натомість, Санта Дімопулос займалася танцями у дитинстві, про що теж неодноразово розповідала в інтерв’ю та на своїй сторінці у мережі.

Це обурило глядачів, адже за правилами шоу в парі з професійним танцівником не може бути зірка з танцювальним минулим. Тож глядачі попросили організаторів перевіряти біографії зірок. або такого не повторювалося.

Так, минулого року на проекті була зіркова пара, у якій партнерка профеійно займалася танцями у дитинстві, але з нею танцював ведучий, який до проекту взагалі не танцював.

І це лише одна з небагатьох вимог. які написали прихильники проекту. Також вони попросили прибрати зі складу жюрі зірок і залишити лише трійку професіоналів.

Звісно, не обійшлося і без бажання бачити побільше танців. а не розмов і пліток про учасників. Це більше стосувалося однієї з реплік ведучого Юрія Горбунова, коли він зауважив, що чоловік Слави камінської ревнує її до партнера по проекту.

Про це прихильники шоу написали на офіційній сторінці проекту у мережі.

Серед вимог було і оприлюднення результатів глядацького голосування, адже мало хто вірив у чесну перемогу Санти Дімопулос. Про це глядачі теж висловилися у коментарях. Для них фінал проекту став повним розчаруванням, хоча думки щодо самого сезону розходилися.

Ще однією вимогою глядачів було замінити Катерину Кухар. Оскільки прихильники шоу вважали не дуже красивими деякі її висловлювання на адресу танцівників. Вони вважали, що вона мала бути м’якшою до непрофесійних учасників.

Проте, як зазначала сама прима, їм і так не просто давати поради учасникам, аби їх не образити.

Загалом глядачі зауважили, що якщо організатори прислухаються до них. то шоу може стати кращим і вони продовжать його дивитися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.