Надя Дорофєєва похизувалась фігурою, показавши ефектне відео — Дантес щасливий, кохана б’є всі рекорди

Українська співачка Надія Дорофєєва наділена приголомшливою красою, якою вдало хизуються в соціальних мережах. Що показала співачка на цей раз?

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва активно користується соціальною мережею Instagram. На її сторінці понад п’ять мільйонів підписників, які з нетерпінням чекають новин від улюбленої співачки. Відтак нещодавно Дорофєєва виклала в мережу ефектне відео, яке буквально сколихнула мережу.

Фоловери співачки відмітили її струнку фігуру і неймовірний образ.

Фоловери коментують публікацію в соціальній мережі Наді Дорофєєвой
Фоловери коментують публікацію в соціальній мережі Наді Дорофєєвой

На відео звучить пісня самої є співачки, прем’єра якої відбулася 19 листопада. У ній йдеться про любов і захоплення. Трек заполонив серця мілйонів фанатів, які стверджують що це найкраще, що вони коли-небудь чули в її виконанні. За короткий час пісня набрала шаленої популярності.

Сольна кар’єра Наді Дорофєєвой

Співачка зізналась, що довгий час сумнівалась, чи варто їй розпочинати сольну кар’єру. Оскільки гурт “Время и Стекло” розпався в досить не простий для шоу-бізнесу час. Пандемія внесла корективи в роботу багатьох артистів. Тому співачка замислювалась, щоб перенести вихід пісні на наступний рік. Про такі деталі Дорофєєва розповіла в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” на каналі Україна.

Розпад групи Время и Стекло
Розпад групи Время и Стекло

При цьому співачка зазначила, що її думку змінила підтримка найближчих і найдорожчих людей та колег. Вони змусили Надю не відступати від задуманих планів і хутчіш втілювати все у життя.

Время и Стекло
Время и Стекло

Нагадаємо, що розпад гурту “Время и Стекло” відбувся 11 березня 2020 року. Його продюсером і автором пісень був Потап. До слова, зараз він є продюсером у Наді Дорофєєвой.

Для багатьох це стало справжньою несподіванкою, однак пара не перестає підтримувати один одного в роботі і житті. Гурт проіснував понад 10 довгих років, даруючи своїм прихильникам десятки хітів, які лунають у багатьох із них до цих пір.

До того ж, гурт багато досяг за цей час. Вони є багаторазовими переможцями українських національних музичних премій “M1 Music Awards”, “YUNA” та “Золота жар-птиця”.

Схожі статті