Леся Нікітюк — можлива учасниця другого сезону “Холостячки”: що задумала телеведуча?

Леся Нікітюк користується приголомшливою популярністю у мережі, публікуючи бездоганні світлини. На цей раз телеведучій також було чим похвалитись.

Популярна українська телеведуча активно користується соєю сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут її прихильники дізнаються багато деталей з життя телеведучої, переживають з неї важливі моменти і радуються навіть дрібним перемогам.

Нещодавно Леся поділилась ефективним фото, де постала в блискучій короткій сукні і яскравому червоному взутті.

Леся Нікітюк у приголомшливому образі
Леся Нікітюк у приголомшливому образі

У підписі до публікації вона запитала фоловерів, чи будуть вони ворожити на День Андрія.

Леся Нікітюк опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Леся Нікітюк опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

До речі, День Андрія відзначається щороку 13 грудня. Цьогоріч свято припадає на неділю. У народі його ще називають Калита. Оскільки свято вважається народним, то й традицій воно має чимало. У ніч перед святом всі представниці прекрасного полу починають гадати на свого судженого. Існує безліч обрядів, як це зробити. Однак з підпису зрозуміло, що Леся в таке не вірить.

Підписники у захваті від образу телеведучої, враховуючи що вона на фото не одна. А дехто запропонував Лесі піти на другий сезон шоу “Холостячка”.

Коментарі фоловерів телеведучої під публікацією
Коментарі фоловерів телеведучої під публікацією

Що відомо про особисте життя Лесі Нікітюк?

Нагадаємо, що на даний момент телеведуча самотня. Останні її стосунки були досить тривалими, але не мали позитивного завершення. Про обранця Лесі нічого не відомо. Телеведуча намагалась приховувати своє особисте життя. Відомо тільки, що він бізнесмен і пара навіть збиралась одружитись. Однак у лютому 2019 року Леся розповіла про розлючення з коханою людиною:

“У мене ніколи не було все просто і легко. Чоловікам зі мною складно. Я завжди намагалася захищати наші відносини від чужих очей. Ми ніколи не виходили в світ публічно. Але я все одно думаю, що даремно розповіла про ці відносини. Раптом все обернулося так тому, що я ляпнула, мовляв, я щаслива?”, – поділилась Леся.

Однак телеведуча не засмучується і повністю віддає себе улюбленій роботі та відданій публіці.

Схожі статті