Юлія Саніна зізналася, що насправді їй було неприємно отримати кубок “Танців з зірками” від Санти Дімопулос

Одна з переможниць проекту "Танці з зірками" Юлія Саніна привідкрила лаштунки проекту і поділилаяс деякими подробицями.

Дівчина, так само як і Сергій Танчинець, не відразу погодилася на участь у танцювальному проекті. Голровну роль тут відіграло те, що вона була невпевненою в собі і не розуміла що вона, рок-діва, людина, яка грає рок, серйохну музику, робитиме на танцях. Там потрібно показувати себе з іншої сторони, як жіногчну і сексуальну. Через це Юлія Саніна боялася, що з неї сміятимуться.

Але карантин все розставив на свої місця і співачка наважилася взяти участь у проекті. Крім того, її чоловік і продюсер гурту “The Hardkiss” Владислав Бебенко підтримав її прагнення до нового досвіду. та й сама Юлія відчула, що цей досвід їй необхідний.

Не обійшлося і без пліток на проекті, коли Юлія Саніна шукала собі партнера. Справа в тому, що спершу з рок-зіркою мав танцювати Женя Кот, але в нього не склалися відносини з каналом і він відмовився від участі.

Тоді Володимир Завадюк запропонував артистці зустрітися з Дімою Жуком, який. в результаті став її партнером. Юлія Саніна не дуже цього хотіла, адже чула про танцівника, що він дуже суворий та вимогливий.

Юлія Саніна і її партнер Дмитро Жук
Юлія Саніна і її партнер Дмитро Жук

А співачка зізналася, що на неї не можна кричати, адже вона відразу втрачає впевненість у собі і замикається. Проте. як виявилося, рок-діва даремно боялася. бо під час зустрічі вона зрозуміла, що знайде спільну мову з хореографом.

Додало тем для чуток і те, що Дмитро Жук був одружений і всі говорили, що Юлії вже мало вільних, їй потрібен одружений чоловік. Але і тут артистка знайшла логічне пояснення. Вона зауважила, що їй так спокійніше, адже партнери проводять разом дуже багато часу і такий факт, як заміжжя був позитивним і не відволікав від тренувань.

При цьому чоловік Юлії Саніної знайомий з дмитром Жуком і в них теж склалися хороші відносини.

А от щодо фіналу, співачка зауважила, що все було чесно. Вона знала, що після проекту багато хто накинувся на Володимира Завадюка і проект, що все було куплено і нечесно, Юлія заявила, що все було чесно. Вона пишається своїм другим місцем і не вважає, що це соромно. Єдине, про що шкодує співачка, так це про те, що результати глядацького голосування ніколи не будуть оприлюднені. Адже це не за правилами шоу.

Жіночий фінал на Танцях з зірками
Жіночий фінал на Танцях з зірками

До того ж до фіналу їй “допоміг” дійти коронавірус, адже на думку рок-зірки, саме через нього до фіналу не дійшло багато по-справжньому сильних пар.

Кубок у Санти Юлія Саніна не взяла, оскільки вважала це приниженням. До того ж вона знала, що цей кубок по праву належить партнерові Санти Дімопулос Максу Леонову. Зірка зазначила, що виготовляють два кубки. Один іде зірці, а інший – її партнерові. Крім того, Юлія не була впевнена, що Санта обговорювала можливість віддати кубок з Максом Леоновим.

Вона почувалася тоді настільки незручно, що їй хотілося втекти зі сцени разом з Дімою Жуком. Але зірка таки знайшла можливість позбутися тягаря кубка через аукціон.

Схожі статті