|
10.12.2020 18:17

Якою була Тіна Кароль до популярності та як на співачку вплинула слава

Тіна Кароль - зірка української естради, яка спалахнула раптово та яскраво і продовжує світити ще яскравіше.

Тетяна Ліберман, саме таке справжнє ім’я Тіни Кароль, народилася 25 січня 1985 року у Магаданській області. А вже у 1992 році родина майбутньої української поп-діви переїхала до Івано-Франківська.

Дівчинка з дитинства почала проявляти інтерес до музики, тому батьки віддали її до музичної школи. Там вона вчилася грати на піаніно та опановувала вокал.

Тіна Кароль в дитинстві

Вже тоді майбутня зірка виступала у шкільних постановках та брала участь у самодіяльності. Видно було, що дівчина хоче потрапити до шоу-бізнесу, але таке заняття не схвалював батько дівчини. У дитинстві через це Тіна Кароль навіть програла конкурс, до якого довго готувалася.

Натомість мама дівчини активно підтримувала це прагнення і допомагала з підготовкою до виступів та концертними костюмами. Саме за настановою батька Тіна Кароль вступила до авіаційного університету і отримала спеціальність менеджера-логіста. Паралельно вона навчалася у Київському музичному училищі імені Глієра.

До речі, гучний псевдонім, який вважають справжнім ім’ям, майбутня зірка придумала сама. Мама не заперечувала, але її цікавило прізвище. Воно мало звучати як Король, а не Кароль.

Такий варіант співачка лишила після того, як російська ведуча назвала її Тіною Кароль.

Тіна Кароль здобула популярність саме на фестивалі “Нова хвиля” 2005 року у Юрмалі. Там вона посіла друге місце і отримала приз від Алли Пугачової. Далі був перший професійний кліп і стрімка популярність.

Але на шляху до цього у Тіни Кароль було немало злетів та падінь. Одним з таких падінь став скандальний кліп на пісню “Ноченька”, де співачка знялася оголеною на вимогу тодішнього продюсера Олега Чорного.

Це зараз Тіна Кароль не знімається у кліпах та фотосесіях оголеною, а тоді вона просто не вміла постояти за себе і мовчки виконувала все, що їй говорили.

Тоді зірка ризикнула і розірвала з продюсером усі відносини. Але при цьому сама постраждала. У той час вона познайомилася з Євгеном Огіром, який став її продюсером і коханим чоловіком.

Тіна Кароль на шляху до слави

Зараз Тіну Кароль усі вважають еталоном краси, жіночності та витонченості. Проте сама співачка ніколи не вважає, що вона зробила все і можна насолоджуватися успіхом. І, тим паче, після успішних проектів ні коли не вважала себе крутою.

Для виконавиці слава – це шлях до того, щоб допомагати іншим. Відштовхуючись від цього Тіна Кароль створила фонд для допомоги дитячим онкологічним відділенням лікарень по всій Україні. Фонд називається “Полюс притяжения”. Саме слава і визнання допомогли їй стати Послом доброї волі і партнером ЮНІСЕФ. Також зірка представляє власну соцпрограму «Знати і чути».

Тож слава не лише не розпестила Тіну Кароль, а дала їй додаткові можливості допомагати людям.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.