|
25.01.2024 14:01

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Фреймут не з чуток знає, що це таке — тримати себе у формі протягом багатьох років задля роботи на телебаченні. Втім, як показав час, зірці не потрібні окремі виклики для того, щоб виглядати приголомшливо.

Після народження молодших дітей телеведуча не повернулася у минулий формат роботи. Вона здебільшого займається своїм видавництвом, журналістської діяльністю, а також блогерством. За її зізнанням, це приносить їй набагато більші доходи, ніж ефірна робота.

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає

І судячи з усього, це позитивно по впливало на зірку внутрішньо, адже вона буквально світиться зсередини. Не так давно Ольга Фреймут опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому можна помітити, що в неї змінився колір волосся. З яскравого блонду вона перейшла на пастельний пшеничний.

На свіжому кадрі вона дуже нагадувала Меріл Стріп, але судячи з усього, справа була здебільшого у позування та презентації себе. Адже не так давно вона поділилася ще одним кадром, і на ньому вона вже схода на легенду Голівуду Мерилін Монро.

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає. Новий кадр з особистої сторінки зірки в соціальній мережі Instagram

Створенню даного образу посприяли як укладання з макіяжем, так і вибір яскравого рожевого вбрання, який дуже нагадує образ акторки у багатьох фільмах.

До речі, публікація, яка супроводжувала дане фото, мала на меті повідомити про те, що у видавництві екс-телеведучої відкрилася нова вакансія. Бізнес зірки продовжує процвітати, а сама Ольга час від часу презентує нові книги, які активно перекладаються з іноземних мов. Нагадуємо, що і сама Ольга написала декілька творів і успішно їх продавала протягом багатьох років.

На даний момент телеведуча не продає свої нові роботи. Цілком можливо, що вона над чимось працює, але не поспішає ділитися подібною інформацією.