Віра Брєжнєва влізла в неймовірно обтягуючий топ в сріблі і ланцюгах — Меладзє не приховує захвату

Віра Брежнєва не перестає дивувати публікую неймовірними образами і стилем. Що показала не цей раз?

Популярна українська та російська співачка Віра Брежнєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram чергове приголомшливе фото. На ній співачка позує в срібному топі, жакеті такого ж кольору з довгими ланцюгами та джинсами на високій посадці, який доповнила блискучим поясом.

Виглядає зірка й справді неймовірно, про це підписники активно пишуть у коментарях під публікацією.

У підписі до публікації співачка зазначила, що має хороші новини для своїх прихильників. Відтак 16 грудня в Москві відбудеться її концерт. При цьому знаменитість зазначила, що все буде згідно поставлених правил. До того ж, вони довго стояли перед вибором, чи організовували концерт і все ж таки вирішили подарували своїм фанатам позитивних емоцій.

Однак, в той час, коли концерт Віри Брежнєвої все ж таки відбудеться, її чоловіку Меладзе доводилось декілька разів переносити свій. Фанати засмучені, адже з нетерпінням чекають його концерт. Про це прихильники також написали в коментарях під публікацією.

Коментарі прихильників
Коментарі прихильників

На їх запитання Віра лише відповідає, що пандемія вносить свої корективи в роботу артистів, тому вони змушені безліч разів переносити свої виступи. До слова, Меладзе був змушений це зробити аж 4 рази. При цьому співачка додала, що для її концерту також є певні обмеження — 25% заповнених місць.

Що відомо про Віру Брежнєву та Костянтина Меладзе

Про романтичні стосунки зіркової пари преса заговорила ще в 2014 році. До слова, співачка довгий час була солісткою популярного жіночого гурту “ВІА Гра”, продюсером якого був Меладзе. І за кожного вдалого разу невтомні журналісти і репортери приписували парі не просто робочі відносини.

Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе

У жовтні 2015 року в мережі з’явилась інформація про таємне весілля знаменитостей. Воно відбулося в Італії.

Наразі спільний дітей у пари немає.

Однак подружжя по цей день зберігають романтичні відносини, що наштовхує Віру на створення нових душевних пісень.

Схожі статті