Дружина Григорія Решетника показала фігуру після трьох пологів: “Живіт і політ нормальний”

Дружина Григорія Решетника нещодавно народила третю дитину і показала, як виглядає її фігура зараз.

Христина та Григорій Решетник нещодавно втретє стали батьками. У їх родині народився син. Немовля назвали Олександром. Це сталось 28 листопада, відразу після дня народження зіркової матусі, як відзначалось 25 листопада. Про таку щасливу подію подружжя розповіло на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram, опублікувавши ніжну світлину з ручкою новонародженого немовляти.

Народження сина Григорія та Христини Решетника
Народження сина Григорія та Христини Решетника

Нещодавно Христина показала, як виглядає її фігура після трьох пологів, опублікувавши фото в своєму Instagram.

Христина Решетник опублікувала світлину після пологів
Христина Решетник опублікувала світлину після пологів

У підписі до публікації щаслива матуся кумедно додала, що живіт і політ нормальний. Підписники не приховують захвату, адже після пологів пройшло всього 12 днів.

Коментарі прихильинків Христини Решетник під публікацією
Коментарі прихильинків Христини Решетник під публікацією

Нагадаємо, що зіркове подружжя виховує ще двох синів — семирічного Івана та трирічного Діму. У своєму мікроблозі в Instagram Христина розповідала, як проходила перша зустріч братів.

“Милішої картини складно навіть уявити”, — пише Христина.

Христина Решетник опублікувала фото синів
Христина Решетник опублікувала фото синів

Старший син подружжя Іван був готовий до такої зустрічі, оскільки вже переживав цей момент, коли зустрічав з пологового маленького Дмитрика, і знав, як все відбудеться. А от молодший Діма був розгублений, хоч і дуже радий. Потім він сказав матусі, що вже не маленький, а в їх будинку лише одне немовля і це його братик Олександр. Після цього почав обіймати і цілувати новонароджену дитину.

Христина зазначила, що для неї, як для мами, найголовнішим було показати дітям, що після народження ще однієї дитини її любов до старших синів не зміниться. Оскільки так чи інакше, у перший час вся увага буде приділятись саме немовляті.

Схожі статті