Світлана Лобода показала, як виглядала до пластики та “ВІА Гри” — Ліндеманн не впізнав

Світлана Лобода схвилювала мережу рідкісним фото. На ньому вона зображена задовго до слави і популярності.

Українська популярна співачка Світлана Лобода на даний момент проживає і будує свою кар’єру в Росії. При цьому вона активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram, розповідаючи там, як проходить життя знаменитості. Нещодавно співачка виклала цікаве фото, де порівняла свою теперішню зовнішність до тієї, яка була ще в далекому дитинстві.

Світлана Лобода опублікувала сторіз у своїй соціальній мережі
Світлана Лобода опублікувала сторіз у своїй соціальній мережі

На світлині зірка написала — “Маленька lo” та “Велика lo”, маючи на увазі своє прізвище — Лобода.

Варто відзначити, що риси обличчя співачки суттєво змінились. У дитячому віці знаменитість просто не впізнати. При цьому серед ЗМІ завжди поширювались чутки, що Світлана Лобода робила собі безліч пластик. Вони стверджують, що співачка неодноразово робила ін’єкції ботоксу і філерів та змінювала рельєф обличчя.

Однак зараз Світлана Лобода виглядає просто неймовірно, саме тому її обожнюють мільйони прихильників.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Днями співачка показала неймовірну фотосесію, яка надзвичайно сильно сподобалась підписникам. Багато, хто вважає, що можливо це була підготовка до зйомок нового кліпу співачки, яку всі з нетерпінням чекають.

Опубліковані фото з фотосесії Світлани Лободи
Опубліковані фото з фотосесії Світлани Лободи
Фото з останньої фотосесії Світлани Лободи
Фото з останньої фотосесії Світлани Лободи

Нагадаємо, що ЗМІ підозрюють про роман Лободи з фронтменом німецької групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Вперше про це заговорили, коли дізнались, що співачка вдруге вагітна. У 2018 році 24 травна зірка народила дівчинку і назвала її Тільдою. Хто батько дитини Світлана не розповідає, але допитливі репортери та журналісти припускають, що це саме Тілль. До речі у нього вже є двоє дітей і навіть внук. Артист був двічі одружений.

Світлана Лобода з Ліндеманном
Світлана Лобода з Ліндеманном

Пара вперше зустрілась на фестивалі “Жара” у 2017 році, що проходив у Баку. Публіка вважає, що така випадкова зустріч переросла у щось більше, однак ні Лобода, ні Ліндеманн не коментують цієї ситуації.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.