Онкохвора Заворотнюк може повернутися до звичного життя: в оточенні актриси розповіли про прогрес лікування

В'ячеслав Манучаров розповів, що акторка взяла курс на одужання. Телеведучий - один з небагатьох, кому родина Анастасії розповіла правду про страшну хворобу

Минулого року всіх фанатів старого доброго серіалу “Моя прекрасна няня” шокувала новина про захворювання головної героїні, яку зіграла Анастасія Заворотнюк.

Онкологія, операції та життя без уваги прихильників – ось, що спіткало акторку на 49 році життя. Її родина захищала правду про стан Анастасії довгий час, проте інформація набула поширення.

Фото Анастасії Заворотнюк до звістки про хворобу

Нині В’ячеслав Манучаров, актор та телеведучий, який став одним з небагатьох, хто дізнався правду безпосередньо від близьких Заворотнюк поділився гарною звісткою: родина акторки, її директор зупинили хворобу.

“Про Настю можна говорити, як про живу людину”, – сказав В’ячеслав

Артист наголосив, що така перемога була дуже складною, проте крок за кроком підступну хворобу перемогли.

Сама ж родина Анастасії та досі повноцінно не коментує всього, що відбувається. Свої сторінки у соціальних мережах акторка вже давно повноцінно не наповнює. З характеру певних публікацій помітно, що тексти пише точно не сама Заворотнюк.

Тексти починаються зі слів: “Від імені Анастасії”, а публікація, присвячена дню народженню – взагалі репост із групи підтримки Насті. Донька акторки взагалі ледь не повністю присвятила свою сторінку розкриттю соціальних тем, таких, як боді-позитив, наприклад.

Як родичі й не намагалися, правду – не приховати. Помітно змарнів за останній час чоловік Заворотнюк.

Кілька днів тому, Тетяна Навка, яка є його колегою з фігурного катання, виклала у свій Instagram відео примірки нових сценічних образів. До слова, це перше відео за довгий час, де можна було побачити Чернишова у неформальній обставині. Відео Тетяни вже зникло зі сторінки.

На відео Петро Чернишов демонструє кравчині, де потрібно ушити одяг
На відео Петро Чернишов демонструє кравчині, де потрібно ушити одяг

Петру пошили золотий камзол, очевидно, знявши мірки раніше. Але на чоловікові він висить. Великі й штани. Петро підіймає руки та показує костюмеру, де необхідно вшити.
Сам артист виглядає змарнілим, обличчя помітно схудле.

Та попри все, сподіваємося побачити скоро на публіці одужалу Анастасію та щасливого Петра.

Детальніше про життєву драму популярної акторки дивіться тут:

Схожі статті