Юлія Саніна вперше розповіла про дружбу з Тіною Кароль: “Нам навіть на каву важко зустрітися”

Юлію Саніну та Тіну Кароль зв'язує дещо набагато більше, ніж співпраця.

Виявляється, що фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна та поп-діва і найпопулярніша співачка України Тіна Кароль давно знайомі.

Початком їхнього спілкування і дружби стала робота над композицією “Вільна” для кінокартини “Віддана”. Цю ж пісню поп-діва виконала і під час одного з ефірів проекту “Танці з зірками”, під яку танцювала пара Юлії Саніної та Дмитра Жука.

Найбільшою несподіванкою для рок-діви стала участь Тіни Кароль у одному з виступів на танцювальному проекті. Тоді ні Юлія Саніна, ні Володимир Завадюк до останнього не знали чи погодиться Тіна Кароль вийти на паркет.

Юлія Саніна відкрито захоплювалася Тіною Кароль після того, як співачка через день після ефіру прийшла на репетицію спільеого номеру і щодня тренувалася, незважаючи на зайнятість.

Але незважаючи на підтримку, спілкування і походи в гості, Юлія Саніна не може назвати це дружбою. Співачка зауважує, що у настільки зайнятих людей як вона або тіна кароль взагалі не може бути подруг. І не тому, що не хочеться ні з ким дружити, а тому, що немає часу. Все впирається, за словами фронтвумен гурту “The Hardkiss” у насичений робочий графік, при якому навіть просто зустрітись на каву доволі важко.

Але під час спільних проектів співачкам таки вдалося разом попити кави. Тоді Тіна Кароль та Юлія Саніна бували в гостях одна у одної. У фронтвумен вони записували деякі композиції для альбому Тіни Кароль у домашній кіностудії рок-діви. А у поп-діви тренувалися, готуючись до виступу на “Танцях з зірками”.

Яким би виснажливим не був проект, він дав можливість більше поспілкуватися співачкам і більше дізнатися одна про одну.

Багатьох відомих артистів залучають для дубляжу українською зарубіжних мультфільмів. Не стали винятком Тіна Кароль та Юлія Саніна. Рок-діва озвучила персонажа Смурфетту з мультфільму “Смурфики. Загублене селище”, а Тіна Кароль озвучила морську свинку Суничку у мультику “Бригада М”.

Окрім цього, під час участі у проекті “Танці з зірками” Юлія Саніна з чоловіком Валерієм Бебком представили кліп на пісню “Все було так”. Сама ідея кліпу-історії належала чоловікові рок-діви. Співачка прийняла таку пропозицію, але сама дописала фінальні слова, адже їй здалося, що наприкінці має бути якийсь красивий фінал.

До речі, це вперше, коли Юлія Саніна не брала участь у створенні кліпу. Зазвичай вона займається сценарієм і, іноді, режесурою.

Схожі статті