Тіна Кароль, Настя Каменських, Надя Дорофеєва та інші зірки в дитинстві і тепер: зараз виглядають краще

Українські зірки рідко показують себе в дитинстві. А от прихильникам цікаво подивитися якими ж були їхні кумири в дитинстві.

Це зараз всі зірки красиві, успішні, на них рівняються мільйони прихильників. А в дитинстві не всі вважали себе навіть привабливими.

Ми підготували для вас підбірку, де трохи розповіли про дитинство і показали як змінювалися кумири з дитячих років і дотепер.

І почнемо з найпопулярнішої співачки України Тіни Кароль.

Дитинство Тіни Кароль минуло у двох країнах. До семи років майбутня зірка жила в Росії, де і народилася, а у сім років переїхала з батьками до українського Івано-Франківська.

Тіна Кароль в дитинстві
Тіна Кароль в дитинстві

Саме Україна зробила з Тіни Кароль відому артистку. І якщо мама всіляко її підтримувала, то тато був проти того, щоб майбутня зірка виступала.

На дитячих знімках видно, що з дитинства у зірки лишилася фірмова широка посмішка. А все інше дуже змінилося.

Дитинство іншої відомої співачки насті Каменських пройшло в спекотній Італії та Мексиці. До останньої країни батьки майбутньої зірки часто їздили з виступами. З того часу Настя Каменських закохалася у цю країну і часто їздить туди відпочивати.

А от у Франції, куди батьки її теж відправляли, дівчині не сподобалося. У дитинстві Настя Каменських була такою ж кучерявою і усміхненою. І якщо зірка змінилася, то не дуже сильно і лише в кращий бік.

Співачка Надя Дорофеєва народилася у Севастополі, звідки і почався її творчий шлях. Спершу це були українські вокальні та хореографічні конкурси. А згодом дівчина брала участь і у закордонних фестивалях, з яких не поверталася без перемоги. Найбільш значущими для майбутньої зірки стали вокальний конкурс “Південний експрес”, “Сонце. Молодість. Краса” у Болгарії та вокальний конкурс в Угорщині. Також у рідному Криму в дитинстві Надя Дорофеєва стала чеспіонкою з бальних танців.

Популярна співачка, яка все дитинство провела в Україні, з віком досить кардинально змінювалася. На деяких дитячих знімках артистку взагалі важко впізнати.

А от хто дійсно змінився з дитинства, так це українська ведуча Ольга Фреймут. Якщо подивитися на її дитячі знімки, то зараз це зовсім інша людина. Майбутня зірка телебачення неодноразово зізнавалася, що для того, щоб стати такою, якою вона є зараз їй довелося багато працювати над собою.

Ольга Фреймут в дитинстві і зараз
Ольга Фреймут в дитинстві і зараз

Зате старша донька телеведучої Злата Мітчелл дуже схожа на зіркову маму в дитинстві. Особливо видає схожість обличчя та впевнений і впертий погляд.

Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров не сильно змінився з віком. Головною його відмінністю було те, що майбутній мандрівник не розлучався з фотоапаратом, який йому подарував тато.

Схоже, що саме це і вплинуло на вибір майбутньої професії.

Схожі статті