«Голос країни»: найвідоміші переможці всіх сезонів вокального шоу, які вразили всіх своїми голосами

"Голос країни" - популярне вокальне шоу, де кожен може показати свій талант.

Загалом вже пройшло 10 сезонів улюбленого співочого проекту всієї країни. Тож час пригадати всіх переможців попередніх сезонів і подивитися чим вони зараз займаються.

У першому сезоні популярного вокального шоу “Голос країни” перемогу здобув Іван Ганзера, який потрапив до команди Діани Арбеніної. Тоді у фіналі він обійшов іншу популярну учасницю Антоніну Матвієнко.

Зараз хлопець є одним з найпопулярніших артистів. які виступають в зоні АТО. Також він продовжує співпрацювати зі звукозаписувальною компанією Universal music.

Переможець першого сезону Голосу країни Іван Газера
Переможець першого сезону Голосу країни Іван Газера

Переможцем другого сезону вокального проекту став павло табаков зі Львова. Для хлопця це не перша перемога у вокальному проекті. Вперше він переміг на вокальному шоу “Шанс”. У другому сезоні “Голосу країни” він теж був у команді Діани Арбеніної.

Павло Табаков переможець другого сезону Голосу країни
Павло Табаков переможець другого сезону Голосу країни

У третьому сезоні перемогу команді Святослава Вакарчука приніс Ігор Грохоцький. До участі у проекті був футболістом і грав у команді “Динамо”. Але після травми залишив спорт і почав розвиватися у музичному напрямку.

Ігор Грохоцький
Ігор Грохоцький

Після перемоги почав активно записувати альбоми і працювати над різними проектами. наразі займається сольним проектом, який так і називається Grohotsky.

У четвертому сезоні “Голосу країни” перемогу здобув Антон Копитін з команди Тіни Кароль.Співачка зробила неабиякий подарунок для переможця та його родини – подарувала квартиру.

Чоловік разом з дружиною та дітьми переїхали до Києва у 2014 році з Донецька. Тож не забуває про тих, хто залишився на окупованих територіях. Допомагає жителям прифронтових територій і дає там концерти.

Антон Копитін
Антон Копитін

Також Антон Копитін активно гастролює світом і нещодавно представив кліп на пісню “Відповідь”, яку йому подарувала Тіна Кароль.

Переможцем сьомого сезону вокального шоу став Олександр Клименко. До участі у проекті він був Протоієреєм української православної церкви.

Отець Олександр Клименко
Отець Олександр Клименко

У восьмому сезоні переможницею стала Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна. У дівчини є музична освіта. Після перемоги у конкурсі вона стала одним з членів журі музичного конкурсу в Азербайджані.

Олена Луценко - перша идівчина-переможець
Олена Луценко – перша идівчина-переможець

Другою дівчиною-переможцем вокального конкурсу стала Оксана Муха. Ще до участі у проекті дівчина активно займалася музикою. Навчалася у музичному училищі, музичній академії, співала у Львівській опері та хоровій капелі “Дударик”.

Оксана Муха
Оксана Муха

Переможцем останнього десятого сезону став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль. Так само, як і Оксана Муха, він активно займався музикою і має музичну освіту. При цьому хлопець кілька разів зазнавав невдачі на вокальному шоу, коли на “сліпих прослуховуваннях” ніхто з тренерів його не обирав.

Роман Сасанчин
Роман Сасанчин

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.