DZIDZIO, Павло Зібров, Любов Успенська та інші зірки, які рано подорослішали

Українські артисти теж переживали трагедії у житті. І найбільші припадали на дитячий період, коли вони втратили найрідніших людей.

У них є все: визнання, слава, любов прихильників. Але в дитинстві вони втратили найрідніших.

Лідер гурту “DZIDZIO” Михайло Хома обрав таку назву не випадково. У дитинстві його бабуся та дідусь замінили йому батьків. А на батьківщині музиканта дідуся називали дзідзіо.

Зірка пригадує, що його бабуся написала для нього поради про те як саме має поводитися артист. І він досі зберігає ці записи.

Батько майбутньої зірки помер, коли хлопцеві було 13 років. Мама поїхала на інший кінець світу, у Португалію, щоб утримувати сім’ю.

Співак згадує, що за останні 17 років бачив маму всього двічі. Спершу на похороні бабусі, а потім і дідуся. Але незважаючи на це, вся його творчість присвячена любові до мами і найрідніших людей, які його виховали.

DZIDZIO з мамою
DZIDZIO з мамою

Ріс без батька, але з підтримкою мами та брата і народний артист України Павло Зібров. Його батько займався багатьма речами і мав 40 спеціальностей. Але одна з них, донорство, стала для нього фатальною.

Чоловік помер від зараження крові. Про те, що батько помирає Павло Зібров дізнався з телеграми, яка прийшла від бабусі та дідуся артиста. Співак пригадує. що вони встигли побачити батька перед смертю. Чоловік їх впізнав. але вже не говорив. І наступного дня помер.

У 9 років залишилася без тата і екссолістка гурту “NIKITA” Анастасія Кумейко. На той час її батьки розійшлися, але дівчинка все одно більше тягнулася до тата і дуже його любила. тато артистки був викладачем танців і часто брав Анастасію з содою на роботу.

Дівчина пригадує, що завжди намагалася допомогти татові.

Але одного вечора тато не стало. Це була середина 90-х і що саме тоді сталося досі лишається загадкою. Дівчина пригадує. що їй говорили, що тата вдарили по голові і він помер від втрати крові та обмороження органів. Але згодом з’ясувалося, що у нього стріляли. Про це дівчинці розповіла мама.

На момент всіх цих подій майбутній зірці було лише 9. І коли у її житті з’явився вітчим, з яким у неї часто виникали конфлікти. дівчинка тікала у свою кімнату і про все розповідала татові. Анастасія навіть вела щоденник, де ділилася всім, що відбувається і вірила, що тато про все знає.

Але найбільше не пощастило співачці Любові Успенській. Її з народження виховувала бабуся. Батька дівчинка вперше побачила у 5-річному віці. А про маму взагалі нічого не знала.

Про смерть мами під час пологів Любов Успенська дізналася випадково, коли у 10 років пішла в поліклініку і. отримавши на руки картку, на першій сторінці прочитала про те, що мама артистки померла від втрати крові, кароджуючи її.

Любов Успенська з батьком
Любов Успенська з батьком

Відтоді вона всю свою творчість присвячувала мамі.

Схожі статті