Слава Камінська не витримала випробування погодою і гайнула у засніжені гори

Українська співачка Слава Камінська, яка нещодавно відсвяткувала 5-річчя доньки вирішила влаштувати собі міні відпочинок.

Українська співачка і солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська вирішила відпочити від негоди, що днями накрила київ і перетворила місто на суцільну ковзанку.

У дописі вона зауважила, що, схоже, погода вирішила влаштувати українцям раніше, ніж влада і дати можливість більше часу провести вдома.

При цьому співачка позує у шубі та шапці серед снігу і ялинок, що видніються вдалині.

Всіх настільки вразила погода, що лише одиниці помітили та оцінили шапку співачки та шубу. А ті, хто помітив, розкритикували її за носіння натурального хутра.

У дописі співачка зауважила, що вона встигла отримати безліч серйозних травм і поцікавилася у прихильників чи відчули вони на собі наслідки негоди. При цьому співачка розповіла, що дійти до автомобіля їй допоміг досвід “Танців з зірками”, на яких вона встигла вивчити кілька танцювальних па.

І саме завдяки ним і Дмитру Дікусару, з яким вона продовжила займатися після завершення шоу, допомогло їй безпечно дістатися до припаркованого авто. При цьому вона зізналася, що свого часу сильно травмувала хребет і ребра. Тож з власного досвіду не радить прихильникам виходити на вулицю в таку погоду.

Слава Камінська і Дмитро Дікусар
Слава Камінська і Дмитро Дікусар

Дехто скористався порадою після того, як вийшов з дому і через кілька кроків добре спав і забився.

Як виявилося, більшість прихильників виконавиці, негода не дала їм можливості нормально пересуватися і майже всі отримали травми або новий досвід. Дехто пожартував, що тепер здав іспит з екстремального водіння. А декому досвід катання на ковзанах допоміг впоратися зі справами.

Але були і ті, хто теж отримав травми через ожеледицю.

Проте серед українських зірок не лише Слава Камінська отримала новий досвід пересування.

Напередодні український співак Олег Винник показав новий спосіб в який добирався вчора до автомобіля. Він назвав цю ситуацію повним колапсом, але не проминув нагоди покататися на льоду.

Схоже, що йому така погода, на відміну від зіркової колеги дуже навіть подобається.

 

Схожі статті