Зухвала Леся Нікітюк дала найкоротше у своєму житті інтерв’ю: відповіла на всі питання за секунду

Відома телеведуча Леся Нікітюк дуже швидко поставила крапки над "і".

Відомою дівчина з Хмельницького Леся Нікітюк стала після перемоги у гумористичному шоу “Розсміши коміка” та як ведуча “Орел і решка”.

Якось леді Ле зізналася, що хотіла бути вчителькою, а про кар’єру ведучої вона навіть не думала. Але шалена популярність, якою користується харизматична білявка, їй дуже подобається і про давню мрію вона встигла забути.

Хоча діти її дуже люблять. І не лише діти. Багато хто з прихильників Лесі Нікітюк помічає, що популярність майже ніяк на неї не вплинула. Вона така ж весела, відкрита, доброзичлива і дуже любить пожартувати. При чому часто темою жартів євона сама.

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка відома своїм почуттям гумору, знову вийшла з незручної ситуації.

Цього разу в кут її намагався загнати журналіст Дмитро Гордон. він відомий своїми довгими розмовами і бажанням дізнатися про людину все і навіть більше. Але Леся, схоже, не з тих, то довго про щось розмовлятимуть.

Та й самому Дмитрові Гордону стало нецікаво спілкуватися з ведучою після того, як вона повідомила, що в політику йти не збирається.

Прихильники були у захваті від такої короткої відповіді. Хоча дехто поцікавився чому вона так категорично ставиться до політики.

А дехто взагалі запропонував новий політичний тандем, у якому Дмитро Гордон стане президентом, Леся Нікітюк – прем’єр-мінімстром.

Зауважимо, щоб записати інтерв’ю з Дмитром Гордоном дружині Дмитра Комарова Олександрі кучеренко потрібно було три хвилини і поставити 33 запитання.

Але Леся Нікітюк поставила свій особистий рекорд.

Харизматична білявка з гумором ставиться до того, що про неї пишуть у мережі. Хоча і зізнається, що її це зачіпає, адже мало хто замислюється, що зірки насправді читають всі коментарі під дописами. І не факт, що їх теж не ображають якісь висловлювання.

При цьому сама ведуча не завжди стежить за тим, що вона говорить. Дівчина може сказати образливі речі але так, що сприйметься все як жарт і злитися на неї стає просто неможливим.

Під час проекту “Танці з зірками” в одному з випусків білявка порівняла Ольгу Фреймут з ламінатом, але при цьому проставила їй високу оцінку. Але наступного разу пригадала, що головний ревізор країни так і не виконала домовленість. А потім зізналася, що пожартувала.

Ось така вона, безпосередня і гостра на язик, але вдночас дужедобра Леся Нікітюк.

Схожі статті