Настя Каменських кардинально змінила імідж та зробила афро: не впізнає навіть Потап

Все-таки Настя може перетворюватися і в кожному випадку дивує своїх шанувальників і задає модний стиль.

Настя Каменських вміє дивувати своїми новими образами, які вона регулярно виставляє в соціальній мережі. Деякі фотографії вона сама викладає на своїй сторінці в Інстаграм. Іноді це робить Потап. Він вміє підкреслити всі чесноти Насті.

Настя Каменських завжди приваблювала своїх шанувальників і радувала новими фотографіями. Ці фото були різні і як правило Настя поставала на них чарівна і спортивно підтягнута. Хоча деякі шанувальники констатували, що їй не потрібно вже худнути, вона їм більше подобалася, коли була при тілі.

Однак зараз мода на здоровий спосіб життя і напевно так і потрібно тримати себе в формі та завжди бути стрункою і підтягнутою. Потап також зайнявся своїм тілом і потихеньку худне і намагається відповідати виду Насті. Правильне харчування – дієта і режим дня творять чудеса. Перед нами постають зовсім інші образи. Настя Каменських перепробувала безліч варіантів і стилів зачісок. І на подив вони їй все підійшли. З будь-якою зачіскою вона викликала захоплення у своїх шанувальників. Вони радісно обговорювали кожну нову фотографію, яка потрапляла в соціальні мережі.

Однак Настя Каменських недавно здивувала шанувальників і просто людей які цікавляться нею, своїм новим іміджем.
Шанувальники констатували, що Настя Каменських може здивувати не тільки своїми новими хітами, але стильним іміджем.
Після того як вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм нові фотографії, шанувальники не відразу впізнали її.

Настя Каменських застосувала африканський стиль до своєї зачісці. У Насті раніше були гарні довгі каштанові волосся. Зараз під афро-стиль вона їх перетворила на короткі кучерики.
Фігура залишилася така ж підтягнута і струнка. На фотографії Настя постала в нюдовом топі, білому бра і спортивних штанях забарвлення мілітарі.

Напевно це все-таки не перука. Просто стилісти Насті завили їй таким чином волосся. Це незвично і по-новому!

Тепер шанувальники в соціальних мережах пишуть пости та обговорюють новий стиль Насті Каменських. Деякі не відразу впізнали її та потім коли зрозуміли, що це Настя Каменських, були приємно здивовані. Все-таки Настя може перетворюватися і в кожному випадку дивує своїх шанувальників і задає модний стиль.

Схожі статті