Ірина Білик боялася, що буде схожа на “пудинг” в стильному платті, але потім воно їй сподобалося (Відео)

Ірина особлива. Вона добра, відмінно співпрацює і все відразу розуміє. І аура у неї добра. При цьому вона ще й талановита та у неї є професійні здібності.

Ірина Білик в кліпі “Я вмію любити” постала в романтичному образі. Цей кліп був знятий популярним постановником – режисером Германом Неновим. Кліп відразу став популярним.
Багато шанувальників співачки відзначили, що цей кліп вдався Ірині Білик. Вона понад два років включає його у свої концерти. Слухачам відразу полюбилася ця пісня і вони хотіли, щоб вона випустила студійну версію.

Перед тим як відзняти кліп Ірині Білик було запропоновано Германом як він бачить цю постановку кліпу, включаючи фарби й квіти та настрій. Були запрошені талановиті дітки з продюсерського центру Babyphotostars. Все їй сподобалося і вона погодилася знімати кліп. Однак Ірину Білик насторожило, що плаття яке запропонував їй режисер – дуже об’ємне і вона побоялася, що буде в ньому виглядати як “пудинг”.

Хоча за кольором воно їй сподобалося. Річ у тому, що вона переживала, що в такому об’ємному платті вона перетворитися на повітряну кульку. Герман заспокоював її та обіцяв, що буде непоганий результат. І не обдурив. Коли Ірина Білик одягла сукню і подивилася на себе – то на подив виявила, що воно їй йде. І плаття їй сподобалося відразу.

Вона вирішила, що після закінчення знімання це плаття залишить на інші заходи – на свято або на велику сцену. Ірина сказала, що у цієї сукні якась добра аура. А коли вона побачила, що стилісти носили за нею поділ сукні на зніманні, то вона відчула себе маленькою принцесою.

Як констатував Герман, він любить будь-яку артистку з якою працює, але Ірина особлива. Вона добра, відмінно співпрацює і все відразу розуміє. І аура у неї добра. При цьому вона ще й талановита та у неї є професійні здібності. Вона схоплює все на льоту. Вирішує будь-яке завдання і практично відразу включається в роботу. Він радий, що разом з Іриною Білик вони створили такий прекрасний кліп, який подарує перед Новим роком відмінний настрій і трошки чарівництва.

Кліп “Я вмію любити” знімали цілу добу і брали участь в ньому 150 людей на комплексі за містом. І хоча прогноз погоди говорив, що в цей день повинен бути дощ, вони все-таки зважилися на знімання кліпу. І було сонце, і зняли відмінний кліп. Небеса були благословенні до нас, сказав Герман.

Схожі статті