Скандал Лободи на “Золотому грамофоні”: як представники Марі Краймбрері прокоментували ситуацію

Під час запису телевізійної версії "Золотого грамофона" у Світлани Лободи відбувся конфлікт, який сколихнув майже всю мережу.

Щорічний концерт премії “Золотий грамофон” ще не вийшов на телеекрани, однак прихильники щораз чують нові подробиці щодо цієї події. Цей рік запам’ятається неприємною ситуацію, яка сталась в української популярної співачки, яка будує кар’єру у Росії, Світлани Лободи.

За задумом команди Лободи у її номері мав бути присутній важливий реквізит — ванна. Світлана готувалась до виступу два тижні, весь день присвячуючи важким репетиціям. Однак в день виступу дізналась, що такий же реквізит використовує інша учасниця — співачка Марі Краймбрері.

Марі Краймбрері (Марія Жадан)
Марі Краймбрері (Марія Жадан)

Це неабияк обурило і одночасно спантеличило Світлану Лободу. Співачка звернулась до організаторів із проханням хоча б розставити номери зірок за програмою. Але у цьому було відмовлено. Тоді співачка прийняла важливе рішення — вона не буде виступати на “Золотому грамофоні”. Такий вчинок прокоментувала тим, що вважає непрофесійним використовувати поспіль один і той самий реквізит. До того ж, за словами співачки, це неповага до глядача.

Представники Марі Краймбрері, справжнє ім’я якої Марина Жадан, також прокоментували ситуацію. Вони заявили, що номера були не однаковими і не стояли поруч. До того ж, Марі Краймбрері виступає з таким реквізитом вже більше року, як тільки вийшли її пісня “Пряталась в ванной”. Однак представники додали, що не мають права оцінювати вчинок Світлани Лободи.

Марі Краймбрері використовую ванну у своєму виступі
Марі Краймбрері використовую ванну у своєму виступі

Натомість Світлана опублікувала відео на своїй сторінці в соціальній мережі, де показує репетицію над номером і розповідає своє ставлення щодо ситуації, яка склалась.

У той час прихильники підтримують співачку і сподіваються, що їм все-таки вдасться побачити цей номер.

Коменатрі прихильинків під публікацією Світлани Лободи
Коменатрі прихильинків під публікацією Світлани Лободи

Схожі статті