Ксенія Мішина допустила головну помилку на шоу “Холостячка”: що пішло не так

Ксенія Мішина прокоментувала останній випуск шоу "Холостячка" та розповіла про помилки.

Напередодні відбувся черговий ефір популярного українського реаліті-шоу “Холостячка”, де головною героїнею є Ксенія Мішина. За її серце прийшли боротись 12 претендентів, однак до фіналу дійшли лише двоє. Це Олексій Тригубенко та Олександр Еллерт. А за крок до фіналу проект залишив Андрій Рибак. Таке рішення холостячки набрало великого ажіотажу в мережі. Після цього Ксенія вирішила прокоментувати свій вибір.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ксенія опублікувала привабливу світлину з останнього ефіру і розповіла про помилки. За словами актриси, багато прихильників пишуть що вона скоїла помилку. Однак, що таке помилка? Помилка — це коли, щось йде не по плану, але серце не може помилятись, говорить Ксенія.

“Я сприймаю помилки, як досвід.”, — зазначила холостячка.

При цьому Ксенія додала, що це зовсім не означає, що вона наймудріша. Їй також буває боляче, прикро або соромно. Таке рішення в минулому ефірі прийняла, тому що чітко розуміла, що відчуває.

До того ж, холостячка розповіла, що нікого не засуджує, адже всі можуть помилятись.

“Я не ображаюся і не злюся, більш того, я дякую кожному, хто приніс в моє життя випробування.”, — говорить Ксенія.

Нагадаємо, що фінал популярного реаліті-шоу “Холостячка” вже зовсім близько, тому холостячці доведеться зробити непростий вибір, адже за її словами до обох учасників у неї виникли почуття.

Фіналісти шоу “Холостячка”

Олександру Еллерту 33 роки. Він працює сценаристом в популярній студії Квартал 95. Як і холостячка, він має дитину він першого шлюбу. Зараз його донці Еллі 12 років. При цьому він був двічі одружений.

Фіналіст проекту Холостячка Олександр Еллерт
Фіналіст проекту Холостячка Олександр Еллерт

Олексію Тригубенко 32 роки. Він має власний бізнес, який займається орендою авто для водіїв таксі. Наразі його автопарк нараховує 140 машин. Олексій прожив в громадянському шлюбі понад 7 років, однак відсутність розуміння і підтримки розвалили ці стосунки. Зараз холостяк націлений на серйозні стосунки та сім’ю.

Фіналіст проекту Холостячка Олексій Тригубенко
Фіналіст проекту Холостячка Олексій Тригубенко

Схожі статті