Поки Галкін проводжає дітей Лізу та Гаррі до школи, розпатлана Пугачова чекає на нього в одному халатику

Особисте життя Максима Галкіна і Алли Пугачової завжди на виду. Тому пильні користувачі мереж завжди помічають цікаві деталі з їх подружнього життя.

Під пильною увагою репортерів, журналістів та прихильників не лише особисте життя Максима Галкіна і Алли Пугачової, а зіркових дітей Єлизавети і Гаррі. Галкін активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram і показує як ростують його діти. Нещодавно відомий пародист показав чергову світлину з близнюками. Поки діти збирались до школи, на фоні приховувалась Алла Пугачова, без зачіски та макіяжу.

Максим Галкін опублікував світлину своїх дітей Гаррі і Єлизавети
Максим Галкін опублікував світлину своїх дітей Гаррі і Єлизавети

Прихильники залишили багато позитивних коментарів під публікацією щодо чудової малечі і Примадонни в домашньому образі.

коментарі прихильників під публікацією Максима Галкіна
Коментарі прихильників під публікацією Максима Галкіна

Нагадаємо, що стосунки Максима з Аллою розпочались ще в далекому 2001 році. Пугачова була ще заміжньою за Філіпом Кіркоровим. У 2005 році пара почала разом жити. Саме тоді Примадонна офіційно розлучилась з Кіркоровим. З Галкіним Алла одружилась 23 грудня 2011 року. Багато скептиків не вірили в справжність їх стосунків і бачили в цьому лише піар. Підставою для сумнівів було й те, що пара провела медовий місяць окремо: Пугачова в Москві, а Галкін — на лижах з другом. Однак зіркове подружжя показує свою любов один до одного вже протягом багатьох років.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

У 2013 році в подружжя з’явились діти — близнюки Єлизавета і Гаррі. Дітей виносила сурогатна мати, однак її особистість тримають в суровому секреті. Поява дітей в родині Максима та Алли стала справжньою несподіванкою і сколихнуло мережу. Багато ЗМІ почали сумніватись, що Пугачова є біологічною матір’ю близнюків, оскільки тоді їй було 64 роки.

На даний момент родина живе в маєтку, який побудував Галкін. Як говорить сам артист, його будинок перетворився в справжній пункт екскурсійних маршрутів, адже багато туристів зупиняються, щоб зробити фото на пам’ять.

Схожі статті