|
14.12.2020 16:16

Які образливі прізвиська давали Ані Лорак, Христині Орбакайте, Павлу Зіброву та іншим зіркам у школі

У шкільні роки зірки шоу-бізнесу теж потерпали від насмішок з боку ровесників. Але з часом це стало їхньою особливістю, яка і зробила їх відомим.

Шкільні роки не завжди приносили радість майбутнім зіркам українського та світового шоу-бізнесу.

Для більшості з них вони були образливими, але в той самий час і зробили їх знаменитими.

Через худорлявість та прізвище телеведучий Слава Соломка отримав добрий послужний список прізвиськ від однокласників. Серед них були Сено, Соломка-травка, Соломинка, Дрищ і Кощей безсмертний. А ще хлопцеві часто вигинали пальці.

У Слави Соломки була чи не найбільша колекція шкільних прізвищ

Ані Лорак у школі через завеликі передні зуби дісталося прізвище Кролик. Хоча, ймовірно, не лише через зуби, а й через ім’я.

Доньку Примадонни Христину Орбакайте через довгий ніс часто називали Буратіно. Щоправда зіркова донька на це не дуже ображалася, а ставши відомою, зробила пластику у виправила цей дефект зовнішньості.

Витяг вигоду зі свого шкільного прізвиська і шоумен дядя Жора. Артист розповів, що Жорою його почали називати ще в школі, а коли виріс, то до цього додалася й кличка дядя.

Щоправда Вадим Мичковський вчасно зорієнтувався і перетворив шкільні прізвиська на особистий сценічний бренд.

Дядя Жора перетворив шкільне прізвисько на особистий бренд

А от співака Павла Зіброва часто називали Зеброю. Чому саме так, співак і досі не розуміє. але на кличку не ображався.

Співачці Вікторії Сміюсі, з “НеАнгелів”, вистачило лише один раз відмовити у послузі, щоб до неї до кінця шкільних років прилипло прізвисько Зміюка. Зірка згадує, що проходячи шкільними коридорами часто чула таку кличку собі у слід.

Діставалося у школі не лише українським та російським знаменитостям.

Наприклад, Джулію Робертс за її широку посмішку у школі дражнили Жабою. Але потім саме ця посмішка зробила акторку знаменитою і принесла неабияку популярність.

Дісталося образливе прізвище і Джорджу Клуні. Через параліч обличчя він міг посміхатися лише однією його частиною, через що отримав прізвисько Франкенштейн.

Джорджа Клуні називали Франкенштейном через лицьовий параліч

А от знамениту модель Розі Хантінгтон-Уайтлі часто називали пласкою через високий зріст та надмірну худорлявість. Хоча тепер її параметри вважаються ідеальними. А сама дівчина вважається однією з найбільш високооплачуваних моделей.

Порівняно з цим прізвиська очкарик або лузер взагалі можна вважати милими і відносно безпечними.