Христина Асмус дуже тяжко переживає розлучення: обрізала волосся і змінила колір

Христина Асмус все ще тяжко переживає розлучення з колишнім чоловіком Гариком Харламовим. Що допомагає дівчинs "триматися на плаву", читайте далі.

Зміна зачіски – невід’ємна частина періоду розставання для дівчат та жінок – так повелося віддавна. І хоча ці методи давно стали приводом для жартів, розбиті жіночі серця продовжують експериментувати із зовнішністю у тяжкі періоди.

Підтвердила це правило й актриса Христина Асмус. У депресії актриса знаходиться вже майже півроку. Ще у червні артистка оголосила про розлучення зі своїм чоловіком – актором та гумористом Гариком Харламовим. Пара прожила разом сім років, у них народилася донька Настя. Сьогодні дівчинці шість років.

Подружжя на сімейному святі

Спочатку пара обіграла епізод розлучення, як розіграш, адже злі язики давно пліткували про вірність обох у цьому подружжі. Проте, правда згодом стала відома.

Причини розлучення досі залишаються таємницею. Хоча нещодавно близьке оточення Асмус поділилося зі ЗМІ, що останнім часом Христина соромилася зовнішності чоловіка – він набрав вагу і перестав доглядати за собою. Друзі самого Харламова переконують, що ініціатором розриву був саме він.

Тим не менш, Христина вирішила остаточно позбутися минулого і змінити себе та своє життя. Блондинка наважилася на відчайдушний крок – обрізала каре та пофарбувала його у темно-чорний колір.

Новий образ личить акторці

Прихильники Асмус спочатку були переконані, що це розіграш – мовляв, Христина просто приміряє перуку для нової ролі в кіно або серіалі. Однак артистка поділилася фото з процесу перевтілення у своїх соціальних мережах, тим самим підтвердивши реальність своїх змін. Христина також підкреслила, що вона пофарбувала своє волосся вперше у житті.

Підписники актриси оцінили новий образ та залишили безліч компліментів та приємних слів:

  • “Господи, як же круто! Христино, ти просто вогонь!”.
  • “Вас не впізнати! Шикарний образ!”.
  • “Мені подобається новий образ рокової жінки”.
  • “Справжня Наталі Портман з “Леона”, очей не відвести”

Цікаво, що негативних коментарів нова зачіска Асмус практично не отримала. Колишній чоловік Христини ніяк не відреагував на зміни в зовнішності своєї колишньої, хоча пара пообіцяла публіці залишитися друзями зарази своєї доньки.

Схожі статті