Оля Полякова підкорює TikTok короткими сукнями, відвертими позами: відеоролик викликає неоднозначні почуття

Оля Полякова як завжди шокує своїх фанатів. Скандальна білявка зняла провокаційний ролик у сценічній сукенці.

Оля Полякова відома провокаторка українського шоу-бізнесу. Білявка знімала відверті кліпи, скандалила на шоу. Тепер свою епатажну натуру Полякова проявляє й у нових соціальних мережах, таких, як TikTok.

Сьогодні своїх фоловерів співачка змусила зашарітися кількасекундним відео.
Полякова у блискучій сценічній сукні з величезною короною на голові, на височезних підборах у ролику демонструє заняття у спортивній залі.

Полякова не соромиться своїх форм

Цікаво, що точно у такому образі Полякова виступала на телеканалі “Україна”, виконуючи пісню “Белый танец” (рос.)

Слухачів дивує, що співачці з потужними вокальними даними доводиться привертати увагу до своєї творчості в такий спосіб.

Річ у тім, що Ольга, хоч і закінчила Київський університет культури за напрямом естрадного вокалу, вона вправно володіє 3-ма музичними октавами і має практику класичного оперного співу.

Більше того, Оля в одному з інтерв’ю розповідала про те, що співала ще й у церковному хорі. Жінка напам’ять знає багато канонічних текстів.

Та здається епатажний стиль та роль спокусниці Олі до душі. Ще на початку кар’єри артистка позиціювала себе, як “Супер блондинку” і не соромилася дати глядачам зрозуміти, що її фігура у відмінній формі.

Можливо так дало взнаки минуле у моделінгу, адже в юності Полякову під своє крило взяло модельне агентство, завдяки якому майбутня співачка змогла відвідати світову столицю моди. Та співачка не відчувала, що подіум – це її покликання. Все ж таки, музикальні здібності брали гору.

Такий образ співачки викликав обурення

Епатувала Оля на сцені не тільки довжиною своїх ніг, а й популярними атрибутами культури нашого північного сусіда. 8 років тому Полякова вдягла кокошник, чим викликала невдоволення в українських фанатів. Відмовилася від прикраси співачка тільки у 2014 році.
Виправдовуватися за носіння кокошнику довелося ледь не у кожному інтерв’ю.

Проте Оля не впала у відчай від хвилі хейту. Вона терпляче пояснювала кожному, навіщо у додала у сценічний костюм цей атрибут.
Навіть тим, хто псував її концертні банери та постери співачка пропонувала безкоштовні квитки на концерт.

Схожі статті