Бузову та Даву знову запідозрили в обмані: в мережі говорять про нещирість стосунків зіркової пари

Роман Бузової та Дави обговорюють і досі. Проте, у щирість почуттів мало хто вірить.

Ольга Бузова, у якості телеведучої допомагала на шоу «Дом-2» знайти учасникам своє кохання. Та ось самій довгий час було важко зустріти чоловіка своєї мрії. Артистка у 2016 році розлучилася з відомим футболістом.

З Давидом Манукяном співачка познайомилася на зйомках кліпу. Пізніше чоловік зізнається, що одразу зрозумів: Ольга – та сама особлива жінка в його житті.

Щаслива пара Бузової та Дави

Проте раз у раз у мережі з’являються свідки, які підтверджують нещирість почуттів пари та наголошують на тому, що ці стосунки створені штучно, аби зробити зірок ще більш популярними.

Так, Олена Рапунцель, учасниця проекту «Дом-2» сміливо заявила, що союз Бузової та Дави був чітко спланованим. Щобільше, дівчина впевнена, що між молодими людьми є підписаний контракт.

Олена вірить, що закоханість зірки зображують, щоб привернути до себе уваги.

Дійсно, цей союз – неоднозначний.

З одного боку, красива любовна історія про кохання майже з першого погляду підтверджувалася світлинами фотографів-папараці. У мережі з’являлися світлини з прогулянок Ольги та Давида.

Пара багато часу проводить разом

Не соромляться розповідати про своє життя і самі зірки. Вони знімають спільні відео, публікують фото. Нещодавно стало відомо, що разом пара планує зустрічати свято Нового року на екзотичних островах. У мережі навіть промайнули чутки про те, що Ольга Бузова стане нареченою.

А з іншого боку стрімка популярність репера після розкриття таємниці союзу зі співачкою, дійсно ставить під питання щирість їх стосунків.

Вважається, що про особисте щастя не заведено говорити вголос.

Що ж відомо про Давида Манукяна?

Ось так виглядав Давид до своєї популярності

Популярним хлопець став у 2018 році. До цього часу він був провінційним спортсменом, відомо, що займався танцями. Довгий час його підозрювали у романі з популярною російською блогеркою Кариною Крос. Чутки не підтвердила жодна зі сторін, але найцікавіше, що спростовувати теорії фанатів та журналістів.

Прихильників Бузової також дивувало: як така популярна співачка, що буквально купається у квітах та увазі чоловіків звернула рік тому увагу на Давида, який був більше відомий лише молодіжному середовищу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.