Настя Каменських показала, що об’єднує її з Потапом найбільше — не вистачає лише дітей

Зіркове подружжя досить часто показують своїм прихильникам, як вони проводять час і що їх об'єднує.

За зірковим подружжям Потапом і Настею пильно слідкують як репортери, так і віддані прихильники. Довгі роки навколо них ходили чутки про їх відносини, навіть підозрювати, що Настя вагітна. Однак офіційно пара підтвердила свій зв’язок 23 травня 2019 року. І саме у цей день пара зіграла своє весілля. Тоді Потап презентував свій кліп на пісню “Константа”, де зворушливо зізнавався співачці в коханні. Про таку новину заговорили одночасно всі ЗМІ.

Зараз подружжя не приховує від фоловерів деталі свого життя, розповідаючи все у своїх соціальних мережах. Відтак нещодавно Настя Каменських опублікувала спільну з Потапом світлину, де вони вийшли на спортивну прогулянку.

Нова світлина з соціальної мережі Насті Каменських
Нова світлина з соціальної мережі Насті Каменських

Прихильники у захваті від пари і радуються, що вони мають спільні захоплення.

Коментарі прихильників під публікацією Насті Каменських
Коментарі прихильників під публікацією Насті Каменських

Нагадаємо, що в 2014 році у ЗМІ поширювались чутки про вагітність Насті Каменської. А батьківство приписували Потапу. Співачка лише кумедно відповідала, що “вагітна” уже багато років, адже мала зайву вагу і не соромилась про це говорити. Тоді зірка вирішила схуднути. І не сама, а зі своїм на той час колегою Потапом. Вони разом сіли на дієту. Через деякий час пара суттєво скинула вагу, адже підтримувала один одного. Прихильники лише радувались зміні іміджу своїх кумирів. До того ж, мама Потапа одного разу назвала Настю Каменських творчою музою для Потапа. Це підкинуло ще більше підстав для журналістів та прихильників, щоб стверджувати про їх романтичні стосунки ще у той час. До того ж, Потап приголомшив заявою, що із законою дружиною вони вже не жили разом довгий час, а невдовзі розійшлися.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських
Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських

Схожі статті