Прем’єра “Перші ластівки: Zалежні”: розклад серій та чого чекати від другого сезону

"Перші ластівки: Zалежні" - продовження серіалу "Перші ластівки", який вийшов у листопаді минулого року.

14 грудня показали перші дві серії нового сезону. Кожного дня з понеділка по четвер виходитиме по дві серії серіалу. Всього у серіалі 8 серій, але кожна з них стає новим випробуванням для глядачів.

У цьому міні-серіалі події розгортаються на факультеті журналістики одного з ВУЗів країни, мирне життя якого переривається смертю студента.

Оскільки міліція не дуже хоче розбиратися в ситуації, справу закривають. А от журналістка і викладач Кіра Зотова, у виконанні Вікторії Литвиненко, разом зі студентами починає власне журналістське розслідування цієї смерті.

У другому сезоні акторський склад залишиться майже без змін, а от герої, яких зіграють актори, будуть іншими. також до вже знайомих акторів з першого сезону долучаться нові молоді артисти, які втілять нових персонажів.

Вікторія Литвиненко вже знімалася у першому сезоні “Ластівок”, в якому зіграла співробітника міліції Ольгу Макарову.

Крім неї у серіалі знялися Таїсія-Оксана Щурук у ролі Альбіни Хардкіпер. у першому сезоні серіалу вона зіргала дівчину з неблагополучної родини Катерину Щасливу.

Також у серіалі з’явиться Олександр Рудинський, який у першому сезоні зіграв Ніка Маслова. Цього разу актор втілить персонажа студента з бідної родини, який влаштовується кур’єром, щоб заробити собі на навчання, Олексія Сметаніна та інші актори.

Автори серіалу попередили, що це не буде продовженням попереднього серіалу. Це буде нова історія з новими героями, але дуже схожим сюжетом.

І якщо у першому сезоні це були більше шкільні переживання, нерозділене кохання, дружба і оцінки, то другий сезон відкриє нові грані молодіжного життя. Тут вже піднімуться тиеми комп’ютерної, наркотичної, ігрової та інший залежностей.

Також у другому сезоні буде більше сюжетних поворотів, коли буде зрозуміло. що ми можемо знати далеко не все про тих. з ким спілкуємося кожного дня. І не важливо чи це одгрупник чи одногрупниця або і взагалі викладач.

Схоже, що метою авторів короткого серіалу було показати реалії життя, з яким стикаються школярі, студенти і дорослі. Як розповів сценарист і шоуранер «Перших ластівок» Євген Тунік, його метою було створити міні-серіал-антологію, кожна частина якого була б самостійною історією окремої групи персонажів.

Перші ластівки. Актори першого сезону
Перші ластівки. Актори першого сезону

У центрі уваги цього сезону так само будуть проблеми відносин між різними поколіннями, а також залежності людей, що належать до різних соціальних груп.

Незмінним також залишиться нікому невідомий “Друг”, який штовхатиме студентів до ігор з небезпекою і, навіть, смертю.

Схожі статті