Алан Бадоєв вперше похвалився дорослим сином: хлопчик схожий на Жанну

Відомий режисер дуже рано став батьком. Навіть після розлучення сумує за дітьми.

9 років Алан та Жанна були офіційним подружжям. У 2012 році пара вирішила розлучитися. Проте, спільне життя подарувало Алану та Жанні двох дітей: сина Бориса та доньку Лоліту. Хлопця режисер всиновив, але це не вплинуло на ставлення до дитини.

Сьогодні як раз День народження у Бориса і Алан вирішив у мережі зробити привітання. Для своєї публікації він обрав фото, які до цього нікому не показував. До речі, це вже не перший раз, коли режисер вирішив поділитися з підписниками сентиментальними світлинами. Раніше митець опублікував фото батьків.

Алан Бадоєв виклав смішні домашні знимки сина

Бадоєв зізнався у привітанні, що дуже любить сина, а також вітає його матір. Разом із цим пожалівся, що через цього річні події він давно вже не бачив своїх дітей.

Відомо, що Борис пішов шляхами вітчима і зараз вивчає режисуру у Франції.

Алан став справжнім батьком для Бориса

Жанна теж привітала старшого сина зі світом, проте обмежилася лаконічною абревіатурою.

Стосунки Жанни та Алана почалися давно. Спочатку вони були друзями, а вже потім зрозуміли, що готові йти далі життям пліч-о-пліч. Пара зізнавалася, що їх історія кохання була повна і пристрасті, і скандалів, і була багата на безліч світлих моментів.

Жінка відверто зізнавалася, що знайшла свою споріднену душу. У 2005 році народила Алану доньку Лоліту. Алан, що за віком молодший від Жанни, потім буде згадувати, що дуже рано вирішив стати батьком.

Вже через 7 років, після появи молодшої доньки, подружжя зрозуміло, що не готове продовжувати стосунки.

Розлучилися досить мирно. Скандалів не було і колишня пара вважала, що якби чутки не потрапили б у ЗМІ, то ніхто б і не здогадався про кінець їхнього кохання. Обидва вирішили лишитися друзями і не робити шкоди один одному ні в робочих питаннях, ні в особистому житті з іншими партнерами.

Навіть після отримання офіційного свідоцтва про розторгнення шлюбу Алана та Жанну часто бачили разом: вони полюбляли ходити у різні заклади та проводити спільні вечори.

Відомо, що через 2 роки після розлучення, Жанна забрала дітей і переїхала з ними до нового обранця в Італію. Це сталося у 2014 році.

Схожі статті