Леся Нікітюк розповіла жахливу історію про те, як збулися її ворожіння

Леся Нікітюк намагалася зазирнути у майбутнє. Результат неймовірно вразив жінку.

Ворожіння завжди було частиною українських традицій. І хто, як не Леся Нікітюк знає найкраще про це магічне дійство. Ведуча на собі відчула, як на неї впливала потойбічна сила.

За давнім повір’ям до 17 січня у всіх, хто знає нескладні ритуали, є можливість зазирнути у майбутнє. Ще ранні християни вважали, що у цей час Господь прихильно ставиться до всіх, хто випробовує долю і ворожіння саме напередодні Різдвяних свят не вважалися гріхом.

Зазвичай дівчата у ці дня намагалися дізнатися ім’я судженого, коли буде весілля і вивідували, скільки дітей буде народжено у майбутньому шлюбі.

Так вчинила у юності і Леся Нікітюк.

Жінка розповідає, що вирішила колись спробувати зовсім, як їй здавалося, невинний спосіб ворожіння. Сутність його закладалася в тому, що на ніч потрібно було поставити склянку з водою під ліжко або біля нього, а на склянку покласти соломинку. Це буде символізувати міст, по якому у дівочий сон повинен завітати суджений.

За словами Лесі, всі хто їй наснився під час ворожіння, зустрічалися жінці у реальному житті.

Магічними ритуалами цікавилася і матір Нікітюк. Жінка хотіла дізнатися, коли вийде заміж. Для цього у юності з подругами разом, вона спекла пироги. Суть ворожіння була в тому, що чий пиріг з’їсть швидше собака, та дівчина й вийде раніше заміж. Від пирога матері Лесі Нікітюк собака відмовився.

Леся показала свою маму

Сама ведуча кепкує з цієї ситуації, хоча дійсно її матір пізніше всіх своїх подружок вийшла заміж.

Містика траплялася у життя Лесі не раз.

Колись, заради зйомок телепередачі, Нікітюк зі знімальною групою відправилася покинутими селами Полтавщини. За словами телеведучої, саме така місцина могла надихнути Гоголя на написання своїх відомих творів про нечисту силу.

Леся та її знімальна група мандрують селами

Леся каже, що атмосфера дуже впливала на хід зйомок. Наприклад, коли у сценарії прописали дорожню пригоду – проїжджаючи селами, у машині, де їхала знімальна група, відвалився бампер. А ще, мандруючи Україною, смілива Леся хотіла знайти квітку папороті, проте її відмовили через небезпеку такого пошуку.

Схожі статті