Сумська спалахує через побут, а Тан свариться через дітей: що не влаштовує зірок у других половинках

Українські зірки зізналися через що у них спалахують конфлікти та що вони можуть наговорити коханим.

У родинах українських зірок теж трапляються конфлікти. Найчастіше причиною непорозумінь стає побут або виховання дітей.

Саме через побутові та деякі робочі питання конфліктує зіркове подружжя Ольги сумської та Віталія Борисюка. При цьому зірка театру і кіно зізнається, що хоч і розуміє, де краще промовчати, але все одно може наговорити зайвого.

Акторка визнає, що доходить і до погроз про розлучення. Але далі погроз справа не йде і Ольга Сумська приходить миритися першою. Хоча при цьому подружжя може пів дня не спілкуватися.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Погрожують одне одному розлученням під час сварки і Королева ночі Оля Полякова зі своїм чоловіком. Свариться подружжя найчастіше теж через побут.

Любить під час сварок показати свій характер і прима-балерина Катерина кухар. За все подружнє життя дуже сильно пара танцівників посварилася лише один раз, але тоді мало не дійшло до розлучення. Як пояснила катерина кухар сварка вибухнула через гастролі. на які пара мала їхати разом. але тоді зірка балету поїхала народжувати, а в цей час її чоловік Олександр Стоянов поїхав на гастролі і не забрав дружину з новонародженою донькою додому.

Катерина не стерпіла і відключила всі телефони. Щоправда чоловік таки приїхав, помирився з нею і знову поїхав на гастролі.

А от через дітей часто сваряться зі своїми дружинами Андре Тан, чоловік Гайтани і телеведучий Сергій Писаренко. При чому найкомічніші приводи саме у родині ведучого. Як зізнається сам актор. все тихо-мирно до того часу. поки дитинство 90-х не дає про себе знати не дуже хорошими словами.

У Андре Тана та його дружини найчастіше виникають суперечки, коли треба одягнути доньку на вулицю. За словами модельєра, дружина може закутати доньку у сонячну погоду і випустити легко одягненою в холодну погоду.

Андре Тан з дружиною
Андре Тан з дружиною

Не з приводу одягу, але теж через дитину свариться з відомою співачкою гайтаною і її чоловік. Зірка зізнається, що чоловік часто вважає, що вона аж занадто розбещує доньку. Проте співачка нічого поганого не бачить в тому, щоб закрити очі на дитячі пустощі або купити щось для дитини. Вона зізнається, що доньку дуже любить.

Як зізналася хореограф Ілона Гвоздьова вона жити не може без того, аби з кимось не посперечатися. Причини особливої зірці навіть не треба.

Любила посперечатися з усіма і колега Ілони Олена Шоптенко. Але чотири роки життя з чоловіком навчили її вчасно стримуватися і не давати вихід емоціям.
У декого з зіркових чоловіків є свої секрети як уникати і гасити суперечки в родині.

Павло Зібров радить перевести ситуацію на жарт, розповісти анекдот або просто розсмішити партнера.

А от Сергієві Писаренко простіше погодитися з дружиною. інакше сварка перетвориться на скандал.

На противагу Павлові Зіброву та Сергієві Писаренко, Сергій Бабкін зізнається,Ю що краще вибачитися перед половинкою. зізнатися. що ти не правий. Навіть якщо це не так.

Таким чином точно вдасться зберегти родину.

 

Схожі статті