Маленький син Світлани Тарабарової ніжно проводжає її на роботу: справжній чоловік

Син Світлани Тарабарової росте справжнім чоловіком. І зібратися допоможе, і обійме на прощання.

Куди б не йшла українська співачка Світлана Тарабарова. її маленький син Іван завжди ніжно і довго обіймає зіркову маму.

Також хлопчик допомагає мамі збиратися, щоб нічого не забути.

У дописі під теплими родинними знімками Світлана Тарабарова поділилася тими речами, без яких зараз з дому не виходить.

По-перше це ключі від авто, адже живе зіркова родина за містом. Друге, що зараз дуже необхідно, так це маска і антисептик. Звісно, ж. куди без телефону і гаманця.

І, звісно, зіркова мама не може вийти з дому без порції обіймів з сином та донечкою. На знімках Світлану Тарабарову обіймає лише син, тож. схоже, з донечкою співачка попрощалася ще раніше.

Виконавиця поділилася, що обійматися в їхній родині це вже традиція. Вони дляцього завжди знаходять час і дуже люблять це заняття.

При цьому співачка поцікавилася які п’ять речей ніколи не забувають її прихильники.

Більшість зауважила, що так само. як і виконавиця не виходять з дому без маски, антисептика і вологих серветок. Але дехто відверто зізнався. що 5-ти речей замало і взагалі дивуються як у сумку все поміщається.

Проте знайшлися і жартівники, яким для виходу з дому потрібна лише шапка.

Також під фото світлана Тарабарова зауважила, що збирається на зйомки. Які саме співачка не уточнила, але має бути цікаво. Прихильники зірки знають, що все. що робить виконавиця завжди закутане в тепло, ніжність, відкритість і любов.

Раніше Світлана Тарабаровіа поділилася кумедним роликом, на якому показала як одягає сина Івана на прогулянку.

Підписникам дуже сподобався такий позитивний ролик. Дехто з прихильників співачки просто мріє аби дітей одягати було так само легко. А дехто навіть порівняв малюка виконавиці зі сніговиком.

Світлана Тарабарова у дописі під відео трохи розповіла про те як саме одягає сина. Вона переконана, що занадто тепло одягати малюка не потрібно, адже він завжди рухається і точно не змерзне.

Схожі статті