Леся Нікітюк з келихом в руці та у приголомшливій сукні розповіла, де буде святкувати Новий рік

Леся Нікітюк заінтригувала прихильників, розповідаючи про свої новорічні плани.

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк зібрала вже понад 3,5 мільйонів прихильників на своїй сторінці Instagram. Вони полюбили телеведучу не тільки за особливе почуття гумору, а й за неймовірну зовнішність.

Леся досить часто публікує яскраві світлини, щоб підігріти інтерес своїх фоловерів. Відтак нещодавно зірка опублікувала приголомшливе фото, де зображена в блискучій чорній сукні та келихом на великому балконі одного із номерів модного 5-зіркового готелю Riviera House, звідки відкривається неймовірний вид на місто.

Леся Нікітюк опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Леся Нікітюк опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

У підписі до публікації телеведуча запитала фоловерів, де вони будуть зустрічати Новий рік. При цьому поділилась своїми планами. Зірка кумедно додала, що свято зустрічатиме на балконі. Прихильники зірки відразу почали ділитись зі своєю улюбленицею про свої плани на Новий рік, коментуючи публікацію.

Коментарі прихильників під публікацією Лесі Нікітюк
Коментарі прихильників під публікацією Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що нещодавно телеведуча опублікувала кумедне відео у своїй соціальній мережі. Там вона відповідала на хвилююче для багатьох питання щодо шоу “Холостячка” та про свою участь в ньому. Леся жартома поцікавилась, чи будуть в новому сезоні красиві чоловіки. Цим вона неабияк розвеселила свою аудиторію. За це вони цінують і люблять телеведучу.

До речі, напередодні Леся Нікітюк побувала на Закарпатті зі своєю авторською програмою “Le Маршрутка”, у якій подорожоє Україною. Там телеведуча знайшла діючий грязьовий вулкан, кратер із нафтою, а також показала фестиваль “Єднання поколінь. Бойки”, де навчилась багато цікавого. До того ж, Леся встигла покататись у “Карпатському трамвайчику” та відвідати природний парк, де проходить реабілітація лелек.

Схожі статті