Ксенія Мішина показала закулісні кадри з фінального випуску шоу “Холостячка”: інтрига зростає

Ксенія Мішина показала дещо цікаве зі зйомок фінального випуску шоу "Холостячка".

Відома українська акторка Ксенія Мішина не лише неймовірна красуна, а й учасниця популярного на всю країну шоу “Холостячка”. Особливість цього сезону ще й в тому, що вибір робить саме жінка. За її серце намагались боротись 12 чоловіків, однак до фіналу дійшло лише двоє — Олексій Тригубенко та Олександр Еллерт. Хто стане переможцем і кому все-таки вдалось завоювати серце головної холостячки країни, прихильники зможуть дізнатись вже цієї п’ятниці, 18 грудня.

Ксенія Мішина - головна героїна проекту Холостячка
Ксенія Мішина – головна героїна проекту Холостячка

Ксенія активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, адже за нею стежить понад 567 тисяч прихильників. Нещодавно зірка виставила цікаві кадри, де вона була в приголомшливій довгій чорній сукні. Цілком ймовірно, що цей образ створений для для фінального випуску реаліті-шоу “Холостячка”, коли їй доведеться робити найважливіший вибір у своєму житті.

Світлина із соціальной мережі Ксенії Мішиної
Світлина із соціальной мережі Ксенії Мішиної

Нагадаємо, що напередодні холостячка давала інтерв’ю, де на думаку багатьох прихильників шоу, проговорилась про майбутнього переможця.

Ведуча програми задала цікаве запитання Ксенії:

Якщо в романтичну місячну теплу ніч ви опинилися на самоті, що перш за все спадає вам на думку?

Тест в інтерв'ю
Тест в інтерв’ю

На що головна холостяка країни відповіла, що немає близької по духу людини. Багатьох шанувальників шоу схвилював цей момент. Вони прпустили, що Ксенія може нікого не обрати.

Ксенія Мішина народилась в Севастополі. У Києві закінчила Національний університет театру, кіно і телебачення. Навчалась на акторському факультеті. Свою кар’єру акторки розпочала в 2015 році. Саме тоді вийшли перші фільми та серіали з її участю. Найпершою її картиною був комедійний фільм “Плохая соседка”, де вона знімалась на одно майданчику з Анастасією Задорожною, Адою Роговцевою, Іллею Йосифовим та багатьма іншими.

Схожі статті