Ольга Фреймут згадала давно забуті правила етикету та вирішила їх відродити серед підписників

Ольга Фреймут розповіла, як правильно аплодувати, аби виглядати елегантно

Ольга Фреймут завжди відстоювала порядок у громадських закладах. Прихильниця правил, після того, як стала директором школи панянок, відкрила нове покликання – розповідати своїм підписникам про правила етикету.

Цього разу ведуча звернула увагу на те, як слід плескати у долоні, аби оточення вважало вас культурною людиною.

Ольга, у яскраво-червоному светрі розповідає у київському кафетерії про те, що не потрібно під час аплодисментів підіймати руки високо вгору і розмахуючи ними, гучно плескати.

За словами Фреймут, потрібно тримати долоні на рівні грудей, трохи схилити голову вбік та акуратно, не привертаючи до себе багато уваги. Елегантність для зірки – понад усе.

Прихильники помітили, що Ользі до вподоби тема етикету.

Спочатку Фреймут почала випускати освітні ролики, де розповідала про базові правила поведінки й ділилася власним досвідом. Не всім до вподоби прийшлося її бачення образу «культурної жінки». У мережі висміяли деякі правила. Зокрема не сподобалася інтернет-користувачам порада про те, що потрібно добре поїсти перед походом у гості, аби на вечірці чи банкеті про вас не подумали, як про ненажеру.

Висміювали й інші тези. Зокрема Ольга наголошувала, що не ввічливо розповідати навіть друзям про своє самопочуття. Якщо оточення помітило, що вас зле, потрібно відповідати щось абстрактне. На кшталт, що вам погано через депресію або анемію. Користувачі зазначали, що не вірно замовчувати, якщо вам дійсно зле.

Ольга Фреймут на презентації власної книги

Проте Фреймут злі язики ніколи не зупиняли. Ольга і надалі розвивала тему галантної поведінки та присвячувала свої ним публікації. Щобільше, жінка випустила навіть свою книгу, присвячену правилам етикету.

Її творіння одразу назвали літературною провокацією, адже читачі, знаючи характер Фреймут, очікували на збірку жорстких правил. Проте, відгуки – досить позитивні.

У збірці правил авторка постає більше, як подруга, яка дає дружні поради. У книзі, поміж інформації про етикет, можна навіть знайти інформацію, як елегантно впоратися зі стресом або чим допомогти собі в депресії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.