Анна Сєдокова відверто розповіла про всі стосунки: такої кількості чоловіків не було ні в однієї співачки

Аня Сєдокова показала і розказала про всіх чоловіків у своєму житті.

Співачка Анна Сєдокова в черговий раз вирішила піти під вінець. щоправда до цього вона обіцяла більше ніколи не одружуватися.

До цього у дівчини вже було четверо чоловіків, з якими у неї були різні стосунки і від трьох з яких співачка народила дітей.

За свого першого чоловіка Валентина Белькевича зірка “ВІА Гри” Анна Сєдокова вийшла заміж у 22 роки і народила першу доньку Аліну. тоді футболіст був проти того, аби Аня співала та виступала у непристойно відвертих вбраннях.

І заради нього та родини 22-річна співачка розірвала контракт з гуртом і осіла вдома. А поки дівчина займалася дитиною, її чоловік зраджував їй з попередньою дівчиною Олесею. Анна не витримала такого і розлучилася з іменитим футболістом, залишившись одна з маленькою Аліною на руках.

Анна Сєдокова з першим чоловіком
Анна Сєдокова з першим чоловіком

Після невдалого першого шлюбу дівчина з головою поринула у виховання доньки. роботу і зареклася навіть думати про заміжжя і чоловіків.

Проте її впевненість у своєму рішенні похитнув красень-бізнесмен Максим Чернявський, якому вона народила другу доньку Моніку. Проте сидіти довго вдома зірка не звикла і вже через два місяці повернулася на сцену.

Таке її рішення не сподобалося чоловікові і вони розлучилися. Тоді співачка отримала черговий сюрприз від колишнього – Максим звинуватив її у тому, що вона погана мама і відібрав у неї молодшу доньку. проте артистка все ж домоглася дозволу бачитися з дівчинкою і в неї почалося життя на два континенти.

Анна Сєдокова і її другий чоловік
Анна Сєдокова і її другий чоловік

Третім чоловіком, з яким гаряча штучка Седокова закрутила роман став хореограф Сергій Гуман, з яким вони разом працювали над кліпом до пісні Ані Сєдокової “Между нами кайф”. Проте ці стосунки далі роману на зайшли.

Бойфренд Анни Сєдокової
Бойфренд Анни Сєдокової

А от четвертого чоловіка, з яким співачка навіть готувалася до весілля, Аня Сєдокова сама покинула за кілька місяців до білої дати. Дівчина злякалася, що після заміжжя з сином російського олігарха її спробують знову посадити до золотої клітки і не дозволять займатися улюбленою справою. Тож Анна Сєдокова від Артема Комарова втекла, фактично. з-під вінця.

Це були чи не єдині стосунки, які співачка не афішувала. Все з’ясувалося, коли на одному з заходів виконавиця з’явилася у цікавому стані. а ще через кілька місяців вона народила сина Гектора.

Останніми відносинами Анни Сєдокової став роман з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. На співачку відразу повісили клеймо розлучниця і звинуватили її у тому. що вона забрала чоловіка з родини. Проте сам обранець зазначив, що на момент стосунків з Анею певний час не жив з родиною.

Анна Сєдокова і Яніс Тімма
Анна Сєдокова і Яніс Тімма

Невже гаряча штучка Анна Сєдокова знайшла того єдиного, який кохає її і не забороняє займатися улюбленою справою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.