Слава Камінська після розлучення з Едгаром завела новий роман: що відомо про обранця руденької з “НеАнгелів”

Славі Камінській приписували романи ледь чи не з усіма чоловіками українського шоу-бізнесу.

Співачка і мама Слава Камінська останнім часом багато розповідає про своє життя після розлучення з чоловіком Едгаром Камінським. Найчастіше вона показує кадри з відпочинку. роботи або прогулянок з дітьми.

Пара розлучилася минулого року, але з того часу славі приписували романи ледь чи не з усіма знайомим чоловіками.

Першим новим претендентом на руку і серце солістки “НеАнгелів” був танцівник, хореограф і колишній чоловік Олени Шоптенко Дмитро Дікусар. Коли їх бачили разом, вони брали участь у проекті “Танці з зірками”. А після завершення, Слава Камінська продовжила заняття танцями, а танцівник їй лише допомагав.

Прихильники співачки запропонували їй довірити дмитрові Дікусару зйомки кліпу і частіше запрошувати його зніматися.

Пізніше, на думку фанатів, кавалером співачки став Сергій Мельник. Але серце колишньої зірки футболу полонила гімнастка Анна Різатдінова. А спілкувалися вони зі Славою Камінською лише як друзі і колеги по танцювальному проекту.

Приписували роман Славі Камінській і з актором Павлом Вишняковим. А все через їхню спільну відпустку на Балі.

Багато кого ще записували у кохані чоловіки Слави Камінської. Але вона ніяк не реагує на ці чутки, адже знає ким насправді зайняте її серце.

Співачка розповідає, що її обранець ніяк не пов’язаний з шоу-бізнесом, не є публічною людиною і не хоче потрапляти в об’єктиви камер. Через що у співачки в мережі немає жодних спільних фото з новим коханим.

Схоже, що саме це спричинило чутки про юурхливі романи Слави Камінської з її колегами по цеху.

Єдине, що розповіла зірка про свого нового обранця, так це те, що він за знаком зодіаку рак, так само як і сама солістка “НеАнгелів”.

Незважаючи на бурхливе особисте життя Едгара та Слави Камінських, не забувають вони і про спільних дітей, з якими часто разом проводять відпустку. Крім того, співачка розповіла, що діти живуть два тижні з нею і два тижні з Едгаром.

Плюс до всього, екс-подружжя нещодавно відсвяткувало день народження доньки Лаури сімейним днем.

Схожі статті