Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний будинок з басейном та власним садом в Ірпені

Суддя популярного шоу, як виявилося, мешкає під Києвом. Він обрав дуже стильний маєток у європейському стилі.

Ектор Хіменес-Браво, відомий своїми кулінарними талантами показав будинок, у якому проживає і висловив захоплення архітектурою. Ми вже не раз помічали, яка розкішна кухня у шоумена, настав час побачити та сам будинок.

Суддя рейтингового шоу на СТБ, як виявилося проживає під Києвом у місті Ірпінь. Своїм житлом він обрав престижний район де розмістили престижні котеджі. Ектор має двоповерховий будинок і власний басейн. Більше за все подобається зірки кулінарного шоу стиль котеджу.

Чоловіку він нагадує британську архітектуру. Ектор зазначив, що почуває себе, як у Лондоні. А ще шоумен вважає, що цей будинок просто створений для фотосесій.

Ми вирішили дізнатися, скільки буде коштувати придбати такий маєток.

Виявити це стало не складно, адже самі забудовники дуже пишаються зірковими власниками котеджів.

Розташоване містечко у старій частині Ірпеня. Поруч із ним – ліс та невелика річка. Місцина достатньо мальовнича і розташована далеко від шумного міста.

Дійсно над стилем забудовник попрацював і свої зусилля оцінив у щонайменше 7 мільйонів гривень.

Не дивно, що Ектор обрав такий елітний маєток.

В Україні про кулінара дізналися у 2009 році, коли той відвідав Київ для відкриття ресторану у найпрестижнішому готелі столиці. До цього кухар працював у найбільш видатних закладах світу.

Відомо, що Ектор народився у Колумбії та саме там розпочав свою кар’єру. Він багато років працював над вдосконаленням своєї майстерності й вивчив особливості культури та кухні народів багатьох країн. У своїх стравах він як раз і робить акцент на тому, що поєднує традиції різних напрямків. Зокрема, провідну роль у приготуванні він віддає французькій та латиноамериканській культурі, а ось технології позичив з азійського світу.

Український глядач вперше познайомився з відомим кухарем у 2011 році, коли став оцінювати вміння наших кулінарних майстрів у шоу “МастерШеф”. Ектора настільки полюбила українська публіка, що передача набрала небаченої популярності.

Сам Хіменес-Браво з часом навіть поділиться секретами приготування страв з українським глядачем.

Схожі статті