Володимир Остапчук перебуває у розпачі від фінансових суперечок з Оленою Войченко, яка готова забрати останнє

У Володимира вже нова родина. Проте, колишня дружина Олена не дає спокою. Жінка вимагає аліментів на утримання дітей.

Володимир Остапчук, популярний український телеведучий, розповів про те, як ділить майно з колишньою дружиною.

Історія їхнього кохання починалася немов у казці. Пара познайомилася під час навчання в університеті. Союз тривав 12 років, і за цей час у родині народилося двоє дітей. Проте, кінець стосунків значно попсував життя обом сторонам.

За словами шоумена, жінка готова піти на все, аби розділити спільне майно та забрати кошти, які заробив, у тому числі Володимир.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною та донькою

Олена Войченко, колишня дружина, має свою правду. За її словами, їй постійно доводилося терпіти зради чоловіка. Особливо прикро жінці стало, коли Володимира обрали ведучим пісенного конкурсу Євробачення, що у 2017 році відбувалося в Україні, адже він перестав приходити ночувати додому.

Олена розповідала раніше в інтерв’ю, що шоумен у цей період вирішив її проміняти на іншу, і навіть збирався переїжджати до нової пасії. Проте, подружжя помирилося і після інциденту у родині сталося поповнення – народився син Еван-Олександр.

Сам же Володимир обурений тим, що колишня почала на публіку розповідати про негаразди їх сімейного життя, адже між ними був договір: не скаржитися на проблеми, що привели до розлучення. Ведучий мотивував це рішення тим, що хотів захистити дітей від зайвих подробиць дорослих стосунків. Володимир наголошував, що боїться, аби діти не отримали психологічної травми.

Телеведучий одружився вдруге

За словами шоумена, дружина ще під час процесу розлучення почала вимагати гроші на утримання дітей. Володимир зазначав, що не може підписати жодних паперів, стосовно виплати аліментів, адже робота у нього залежить від наявності пропозиції взяти участь у тому чи іншому проекті. Одним словом, спрогнозувати точну суму зарплатні щомісяця  – дуже важко.

Проте, Володимир запевняє, що щедро ділився нажитими грошима з колишньою дружиною і надсилав їй коштів рівно стільки, скільки вона просила.

Шоумен вважає несправедливим стосовно себе, ставлення Олени, яка, з його слів, обіцяла розголосити подробиці їхнього подружнього життя журналістам.

Сама ж Олена стверджувала, що колишній чоловік прагне відібрати у неї дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.